گزارش کارآموزی حسابداری شرکت نوید آبگستر تهران

تعداد صفحات: 63 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 500003687
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی حسابداری
قیمت قدیم:۹,۱۰۰ تومان
قیمت: ۶,۳۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه گزارش کارآموزی حسابداری شرکت نوید آبگستر تهران

    چکیده:

    شرکت  نوید آبگستر تهراندر سال 1380 به ثبت رسیده و از سال 1382 تولید خود به صورت عادی آغاز کرد. سهام این شرکت به میزان 100 سهم 000/000/25 ریالی به مبلغ 000/000/500/2 ریال می باشد. این شرکت به صورت سهامی خاص اداره می گردد. تولید گونی فعالیت اصلی شرت می باشد. مجموع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده بازرسی یا بازرسان اجزای شرکت هستند. شرکت تولید هیئت مدیره ای متشکل از 3 نفر اداره می شود. مدیر عاملی از بین هیئت مدیره وظیفه انجام کارهای جاری شرکت را به عهده دارد. شرکت در کل 105 نفر پرسنل دارد: 15 نفر در دفتر مرکزی و 90 نفر در کارخانه.

    قسمت مالی شرکت توسط مدیر مالی واداری اداره می شود. و حسابدار، منشی و انبار دار زیرنظر او فعالیت می کنند.یک حسابدار وظیفه هایی مانند: ثبت اسناد مثبته و انتقال آنها به دفتر روزنامه ، کل ومعین، تهیه وتنظیم لیست بیمه و تهیه صورت های مالی را به عهده دارد.

    ابتدایی ترین کار یک حسابدار دریافت اسناد مثبته، تجزیه و تحلیل آنها و ثبت آن در اسناد حسابداری است. وضعیت مالی هرشرکت با دارایی، بدهی و سرمایه مشخص می‌شود که اجزای معادله حسابداری را تشکیل می دهند. دارایی هامنابع اقتصادی یک شرکت است که انتظار می رود در آینده منفعتی برای شرکت داشته باشد. بدهی ها تعهدات شرکت در برابر افرادی خارج از شرکت هستند و سرمایه تعهدات شرکت نسبت به مالکین شرکت . بنابراین:

    دارایی= بدهی + سرمایه

    برای طبقه بندی اطلاعات حسابداری ابزاری تحت عنوان حساب وجود دارد که در دفتر کل موجود می باشد. در طی دوره حسابدار با زدن سندهایی مانند بیمه، تنخواه گردان، بانک و ... وظایف خود را انجام می دهد. در پایان دوره باید وضعیت عملکرد موسسه مشخص شود. صورتحساب سود و زیان و ترازنامه و صورت حساب سرمایه صورت های مالی هستند که عملکرد موسسه را نشان می دهند و اطلاعاتی را در اختیار علاقه مندان به اطلاعات مالی شرکت قرارمی دهند. در پایان نیز با بستن حساب های موقت و تهیه ترازآزمایشی اختتامی چرخه حسابداری که در طول هر دوره مالی تکرارمی شود، به اتمام می رسد.

     

     

     

    فصل اول

    معرفی شرکت   نوید آبگستر

    (سهامی خاص)

     

    بخش اول: تاریخچه شرکت

    شرکت سهامی  نوید آبگستر تهراندر سال 1380 با شماره ثبت 181414 در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسید. در طول سال 80 کلیه فعالیتهای شرکت درجهت ساخت ساختمان کارخانه انجام شد. در سال  1381 نیز کلیه مراحل قبل از بهره برداری انجام گرفت. تا مهرماه 1382 تولید شرکت بصورت آزمایشی بود، اما از آن تاریخ به بعد فعالیت اصلی کارخانه آغازشد. در آذر 1383 شرکت تصمیم به توسعه کارخانه گرفت با خرید 7 دستگاه ماشین الات جدید تولیدی میزان تولید، افزایش و کارخانه توسعه یافت. این امر با خرید 6 دستگاه ماشین الات تولیدی دیگر نیز در بهمن ماه 1384 تکرار گردید. نحوه فروش محصولات تولیدی از طریق نمایندگی های فروش انجام میگیرد.

    بخش دوم: سرمایه و سهام شرکت

    سهام این شرکت به میزان 100 سهام 000/000/25 ریالی و به مبلغ 000/000/500/2 ریال می باشد. کیه سهام شرکت با نام است. اوراق سهام شرکت متحد الشکل و چاپی و دارای شماره ترتیب و حاوی نکات مذکور درماده 26 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت بوده و باید به امضای قلمی 2 نفر از مدیران شرکت که از طرف هیئت مدیره تعیین می شوند رسیده و به مهر شرکت ممحور گردد. در هنگام تاسیس مدت شرکت نامحدود تعیین شد.

     

    بخش سوم: موضوع شرکت

    1-

    به طور کلی شرکت می تواند کلیه عملیات و معاملات مالی، تجاری و صنعتی که به طور مستقیم به تمام یا هر یک از موضوعات مشروحه فوق مربوط باشد، مبادرت نماید.

    بخش چهارم: مرکز اصلی شرکت

    مرکز اصلی شرکت تهران می باشد. انتقال مرکز اصلی شرکت به نقاط دیگر در ایران منوط به تصمیم مجمع عمومی فوق العاده است. تعیین و تغییر نشانی مرکز اصلی شرکت در داخل تهران بنا به تصویب هیئت مدیره صورت خواهدگرفت. هیئت مدیره می تواند ثبت یا نمایندگی‌هایی در داخل یا خارج از ایران دایر یا آنها را منحل نماید.

    بخش پنجم: اجزای شرکت

    اجزای شرکت شامل مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده و بازرس یا بازرسان است.

    مجمع عمومی عادی- در پایان هر سال مالی مجمع عمومی عادی که متشکل از سهامداران شرکت می باشد، تشکیل جلسه می دهد. مجمع عمومی عادی وظیفه دریافت گزارش وپیشنهادات هیئت مدیره و اتخاذ تصمیم درمورد آنها، تصویب ترازنامه وحساب سود وزیان، تعیین هیئت مدیره و بازرسان شرکت را دارد. در کل کلیه گزارشات مربوط به شرکت باید هر ساله به مجمع عمومی عادی ارائه گردد.

    مجمع عمومی فوق العاده- در صورتیکه شرکت تصمیم به افزایش یا کاهش سرمایه بگیرد، تصمیم به انحلال شرکت نماید، تغییری در اساسنامه یا نام شرکت ایجاد شود مجمع عمومی فوق العاده ایجاد شده در مورد هر یک از مواردمزبور تصمیم می گیرد.

    بخش ششم: اداره امور شرکت

    شرکت بوسیله هیئت مدیره مرکب از 3 یا 5 نفر که بوسیله مجمع عمومی عادی که از بین صاحبان سهام انتخاب می شوند، اداره می گردد. مدت ماموریت مدیران 2 سال است و در صورت انقضای مدت آن، مدیران سابق تا انتخاب مدیران جدید کماکان مسئول امور شرکت خواهند بود. هیئت مدیره معمولاً ماهی یک بار تشکیل جلسه می دهد تا تصمیماتی جهت اداره شرکت اتخاذ نماید.

    وظایف هیئت مدیره عبارت است از:

    انجام عملیات شرکت، اقدام به هر گونه معاملات در جهت فعالیت شرکت، کشیدن و امضای چک ها، سفته و ...

    همچنین هیئت مدیره باید یک نفر شخص حقیقی را از بین اعضای خود یا از خارج به مدیریت عامل شرکت برگزیند و حدود اختیارات و مدت تصدی و حقوق و سایر شرایط استخدامی او را تعیین کند.

    بخش هفتم: سال مالی وصورتحساب شش ماهه

    سال مالی شرکت روز اول فروردین ماه هر سال آغاز و روز آخر اسفند ماه همان سال به پایان می رسد.

    هیئت مدیره بایدطبق ماده 137 لایح قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت لااقل هر شش ماه یک بار خلاصه صورت دارایی و قروض شرکت راتنظیم کرده به بازرسی تسلیم نماید.

    بخش هشتم: وضعیت پرسنل

    تعداد پرسنل شامل کارکنان اداری و تولیدی 105 نفر می باشد به شرح زیر

    15 نفر در دفتر مرکزی واقع در تهران

    90 نفر در کارخانه واقع در کاشان این تعداد نفر در قسمت های مختلف کارخانه شامل واحدهای تولیدی، تعمیر و نگهداری، برق و مکانیک فعالیت می کنند.

    کارکنان واحد تولیدی با دریافت ماهانه 200 تن مواد اولیه اقدام به تولید می کنند. میزان تولید سالانه 000/400 رول گونی میباشد که 3% آن به عنوان ضایعات در نظر گرفته می شود. نحوه مشخص نمودن استهلاک دارایی‌های ثابت نیز طبق روش پیشنهادی وزارت اقتصادی و دارایی می باشد.

     

     

     

    فصل دوم

    چارت سازمانی و شرح وظایف

     

    بخش دوم: شرح وظایف

    هیئت مدیره:

    شرکت سهامی خاص بوسیله هیئت مدیره ای که از بین سهامداران انتخاب شده و کلا یا بعضاً قابل عزل می‌باشند، اداره می شود. عده اعضای هیئت مدیره در شرکت سهامی خاص نباید از 3 نفر کمتر باشد که درشرکت تکتاب ظریف تعداد اعضای هیئت مدیره همان 3 نفر است. مدیران شرکت دارای کلیه اختیارات لازم برای اداره امور شرکت می باشند.

    وظایف و مسئولیتها:

    انجام عملیات شرکت، تعیین و انتخاب و عزل نماینده و وکیل با حق وکالت در توکیل، اقدام به هر گونه معاملات منقول و غیر منقول، انعقاد هر گونه قرار داد اجاره، رهن دارایی شرکت و قبول رهن مشتریان ، دادن هر گونه رسید و مفاصا، باز کردن و بستن حساب جاری یاهر حساب دیگری در بانک ها، تشکیل و تاسیس شعب و نمایندگی برای انجام امور تجارتی و فنی شرکت، دعوت از مجامع عمومی عادی و بازرسی شرکت، پیشنهاد تقسیم سود بین صاحبان سهام به مجمع عمومی عادی سالیانه.

    هیئت مدیره موظف است درهر سال مالی 5 درصد از سود خالص شرکت را به عنوان اندوخته قانونی کسر نماید.

    تحصیلات:

    هر یک از اعضای هیئت مدیره باید مدرکی به شرح ذیل داشته باشند.

    لیسانس یا فوق لیسانس مدیریت، مهندسی تولید و رشته های مرتبط

    شرایط احراز:

    -

    -

    -

    مدیر عامل:

    هیات مدیره مکلف است یک نفر شخص حقیقی را به عنوان مدیر عامل شرکت انتخاب نماید تا وظایف محول را انجام دهد. این فرد می تواند هم از اعضای هیئت مدیره باشد و هم از خارج شرکت. اما به دلیل شریک بودن مدیر درسود و زیان شرکت بهتر است از اعضای هیئت مدیره انتخاب شود.

    وظایف و مسئولیت ها:

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    تحصیلات:

    لیسانس مدیریت- مهندسی تولید ترجیحاً مرتبط با نوع تولید

    شرایط احراز:

    -

    -

    -

    -

    -

    معاونت بازرگانی:

    کلیه امور مربوط به خرید و فروش مواد اولیه وکالای ساخته شده بر عهده این معاونت می باشد که به بخش های زیر تقسیم می شود.

    بازرگانی داخلی:

    انجام امور مربوط به قیمت گذاری کالای تولید شده درداخل کشور مدیران امور خرید و امور فروش داخلی زیر نظر این بخش کار می کنند.

    وظایف و مسئولیت ها:

    -

    -

    -

    تحصیلات:

    فوق لیسانس اقتصاد یا بازرگانی

    شرایط احراز:

    -

    -

    -

    بازرگانی خارجی:

    انجام امورمربوط به برنامه ها وسیاست های بازرگانی خارجی، بازاریابی محصولات وتولیدات در خارج را عهده دار می باشد. زیر نظر این واحد مدیران امورخرید و فروشفعالیت می کنند.

     

  • فهرست و منابع گزارش کارآموزی حسابداری شرکت نوید آبگستر تهران

    فهرست:

    فصل اول: معرفی شرکت  نوید آبگستر

    بخش اول: تاریخچه شرکت............................................................................................... 4

    بخش دوم: سرمایه و سهام شرکت.................................................................................. 4

    بخش سوم: موضوع شرکت.............................................................................................. 5

    بخش چهارم: مرکز اصلی شرکت..................................................................................... 5

    بخش پنجم: اجزای شرکت................................................................................................. 5

    بخش ششم: اداره امور شرکت......................................................................................... 6

    بخش هفتم: سال مالی و صورتحساب شش ماهه............................................................. 6

    بخش هشتم: وضعیت پرسنل............................................................................................. 7

    فصل دوم: چارت سازمانی وشرح وظیفه

    بخش اول: نمودار سازمانی شرکت نوید آبگستر.............................................................. 8

    بخش دوم: شرح وظایف.................................................................................................... 9

    فصل سوم: حسابداری

    بخش اول: حسابدار........................................................................................................ 23

    بخش دوم: تعریف حسابداری........................................................................................ 23

    بخش سوم: وضعیت مالی............................................................................................... 24

    بخش چهارم: حساب....................................................................................................... 25

    بخش پنجم: ثبت رویدادهای مالی در اسناد حسابداری.................................................. 26

    بخش ششم: سند پرداختی.............................................................................................. 29

    بخش هفتم: لیست بیمه.................................................................................................... 30

    بخش هشتم: تنخواه گردان............................................................................................. 31

    بخش نهم: تراز آزمایشی حساب های دفتر کل.............................................................. 32

    بخش دهم: صورت های مالی طبقه بندیشده.................................................................. 33

    بخش یازدهم: بستن حساب ها....................................................................................... 47

    فصل چهارم : نتیجه گیری

    نتیجه‌گیری ..................................................................................................................... 52

     

    منبع:

    ندارد

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت