گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات - بررسی استاندارد فراورده های لبنی

تعداد صفحات: 37 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 500003514
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی علوم دامی - دامپروری - دام و طیور
قیمت قدیم:۶,۵۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات - بررسی استاندارد فراورده های لبنی

    معرفی شرکت آساک سنجش شرق

    شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به  نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :

    1- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .

    2-  آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .

    3-  ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .

    4- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .

    5-  همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .

    6- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های 5S , ISO  17025 , ISO 14000 , ISO 9000   در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .

    7- استقرار سیستم  HACCP  در واحدهای صنایع غذائی .

    8-  بر گزاری دوره های آموزشی .

    این شرکت در تاریخ 8/9/1386  موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه 1387 گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد 

    شیر:

    ترکیبات شیر:

    شیر غذایی بسیار کامل و با ارزشی است و مخصوص چون غذای منحصر به فرد نوزاد در ماه های اول تولد تامین می نماید دارای اهمیت زیادی است. ترکیب عمده شیر از سه قسمت مختلف تشکیل شده است آب، چربی و مواد جامد غیر چرب که شامل پروتئین های شیر (کازئین، آلبومین، گلوبولین) لاکتوز، اسیدلاکتیک، اسیدسیتریک و مواد معدنی می باشد. جدول زیر ترکیب شیرهای مختلف را به طور متوسط نشان می دهد. 

     

    ترکیبات گاو بز انسان گوسفند مادیان
    آب Jul-87 0/86 Feb-88 Mar-81 Aug-89
    چربی 61/3 4-Jun 3-Mar 6-Sep 1-Feb
    لاکتوز 65/4 4-Feb 6-Aug 5-Feb 6-Sep
    پروتئین (38/6  29/3 4-Apr 1-May 5-Jun 1-Aug
     N)
    خاکستر 75/0 Aug-00 Feb-00 0/1 Mar-00

     

    عوامل موثر در ترکیبات شیر:

    ترکیب شیر دام های مختلف ثابت نبوده و عوامل متعددی سبب تغییر ترکیبات شیر می شوند. این عوامل ممکن است مربوط به حالت بیماری و یا مرضی در دام باشند و یا مربوط به نژاد، نوع تغذیه، فصل، دوره شیردهی، سن و سایر عوامل باشند ذیلاً این عوامل را به طور مختصر در گاو مورد بررسی قرار می دهیم.

     

    نژاد:

    ترکیب شیر یک نوع دام در نژادهای مختلف متغیر می باشد و این تغییر بیشتر از نظر مقدار چربی دارای اهمیت است جدول زیر این تغییر را در برخی از نژادها نشان می دهد. علاوه بر این در افراد مختلف یک نژاد هم تغییر ترکیب شیر مشاهده می 

    (نمودار و جداول در فایل اصلی موجود است)

  • فهرست و منابع گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات - بررسی استاندارد فراورده های لبنی

    فهرست:

    شیر

    10

    ترکیبات شیر

    10

    عوامل موثر در ترکیبات شیر

    10

    نژاد

    11

    فصل

    11

    سن

    11

    نسبت ویت

    11

    حالت قلیایی و اسیدی

    12

    شیر معمولی و غیر مرضی

    12

    استاندارد شیر

    13

    شیر حرارت ندیده

    13

    شیر پاستوریزه

    13

    شیر استرلیزه

    13

    شیر استرلیزه UHT

    13

    روش آزمون

    14

    تعیین مقدار چربی شیر

    14

    تعیین اسیدیته شیر

    14

    تعیین درصد ماده خشک

    15

    تعیین دانسیته شیر

    15

    جستجوی تقلبات در شیر

    16

    پنیر

    17

    تعیین مقدار چربی پنیر

    19

    تعیین اسیدیته پنیر

    19

    تعیین مقدار Ph پنیر

    20

    تعیین درصد ماده خشک

    20

    تعیین نمک پنیر

    21

    تعیین پروتئین پنیر

    22

    خامه

    23

    استاندارد خامه پاستوریزه در ایران

    24

    تعیین مقدار اسیدیته خامه

    24

    تعیین مقدار چربی خامه

    24

    کره

    25

    استاندارد کره پاستوریزه

    26

    ویژگی های عمومی

    26

    ویژگی های شیمیایی

    26

    تعیین اسیدیته کره

    27

    تعیین رطوبت کره

    27

    تعیین مواد باقیمانده شیر

    28

    تعیین درصد نمک کره

    29

    تععین چربی کره

    29

    دوغ

    29

    تعیین مقدار چربی دوغ

    29

    تعیین مقدار اسیدیته دوغ

    30

    تعیین ماده خشک دوغ

    30

    تعین میزان نکم دوغ

    31

    ماست

    31

    تعیین اسیدتیه

    31

    تعیین PH ماست

    31

    تعیین درصد چربی

    32

    تعیین ماده خشک

    32

     

     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت