تحقیق مقاله رایگان نگهداری اسفناج در سردخانه

تعداد صفحات: 5 فرمت فایل: word کد فایل: 4441
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان
قیمت قدیم:۳,۰۰۰ تومان
قیمت: ۰ تومان
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله رایگان نگهداری اسفناج در سردخانه

    بسمه تعالی

    پیشگفتار

     استاندارد نگهداری اسفناج در سردخانه که به وسیله کمیسیون فنی بررسی و کنترل روش‏های نگهداری و تدوین شده در بیست و پنجمین جلسه کمیته ملی مواد خوراکی و فرآورده‏های کشاورزی مورخ 38/8/24 تصویب گردید . پس از تایید شورای عالی استاندارد و با استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

     برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت‏های ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوطه مورد توجه واقع خواهد شد .

     بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .

     در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندی‏های خاص ایران حتی المقدور میان روش‏های معمول در این کشور استاندارد و روش‏های متداول در کشورهای دیگر هماهنگی ایجاد شود .

     لذا با بررسی امکانات و مهارت‏های موجود و اجرای آزمایش‏های لازم استاندارد حاضر با استفاده از منابع زیر تهیه گردید .

    1 - Recommended conditions for cold storage of perishable

    produce (2 nd edition ) Inteinational institute of refrigerations paris

    2 - Commodity stosage manual (1973 revised) refrigeration

    research foundation  ,washingtion D .C .U .S .A.

    3 - Americal Society of heating , refigeation and air conditioning

    New York U .S .A . 1971

     

      نگهداری اسفناج در سردخانه

      1 هدف

     هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه برداشت , بسته‏بندی , حمل و نقل نگاهداری اسفناج می‏باشد .

      2 دامنه کاربرد

     این استاندارد در مورد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS که در مقایسه با نوع پرورش نیافته آن دارای برگ بیشتر و ساقه کلفت‏تر می‏باشد به کار می‏رود . نوع زمستانی این فرآورده دارای برگ‏های بهتری بوده و نگهداری آن بهتر انجام می‏شود .

      3 شرایط برداشت

     اگر برداشت اسفناج زمانی انجام گیرد که محصول دارای بهترین کیفیت نبوده و کاملا رسیده نباشد باعث فساد آن خواهد شد .

     اسفناج نرسیده در موقع نگهداری و چه پس از آن دارای کیفیت بهتری نخواهد شد .

     اسفناج رسیده نیز پس از برداشت هرگاه در زمان کوتاه مصرف نشود فاسد خواهد شد .

     برای نگهداری اسفناج باید آن را با آب شست تا عاری از گل و لای شود . شستن با آب خیلی سرد مدت نگهداری اسفناج را طولانی‏تر خواهد کرد .

      4 پایین آوردن درجه حرارت

     اسفناج از سبزی‏هایی است که لازم است بلادرنگ پس از برداشت درجه حرارت آن پایین آورده شود بهترین راه برای سرد کردن اسفناج و پایین آوردن درجه حرارت آن قراردادن یخ خرد شده در زیر و بالا و لابه‏لای آن می‏باشد این کار باید بلافاصله پس از برداشت انجام شود .

      5 بسته‏بندی

     اسفناج را باید بلافاصله پس از پایین آوردن درجه حرارت و در محل برداشت در جعبه‏های مشبک بسته‏بندی کرد .

      6 درجه‏بندی حرارت مناسب

     اسفناج از سبزی‏هایی است که میزان تولید گازکربنیک آن تقریبأ زیاد می‏باشد یک کیلو اسفناج در حرارت 24 درجه سانتی‏گراد در مدت یک ساعت 117 میلی‏گرم گاز کربنیک و در حرارت 40 درجه سانتیگراد 25 میلی‏گرم و در حرارت صفر درجه سانتی‏گراد 21 میلی‏گرم گاز کربنیک متصاعد می‏کند که نتیجه آن تولید گرمی می‏باشد , در نتیجه نگهداری آن به سبب تولید گاز کربنیک زیاد آسان نمی‏باشد .

     و نگهداری آن در سرما بهترین راه کند نمودن تنفس گیاه و در نتیجه تولید کم گاز کربنیک می‏باشد .

     درجه حرارت مناسب برای نگهداری اسفناج بین صفر تا یک درجه سانتیگراد می‏باشد .

      7 رطوبت نسبی

     رطوبت نسبی مناسب برای نگهداری اسفناج بین 90 تا 95 درصد می‏باشد .

     8 مدت نگهداری

     با رعایت شرایط بالا مدت نگهداری اسفناج بین یک تا دو هفته است 

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله رایگان نگهداری اسفناج در سردخانه

    فهرست:

    فهرست مطالب

     

    نگهداری اسفناج در سردخانه

    هدف

    دامنه کاربرد

    شرایط برداشت

    پایین آوردن درجه حرارت

    بسته‏ بندی

    درجه‏بندی حرارت مناسب

    رطوبت نسبی

    مدت نگهداری

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت