تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی

تعداد صفحات: 7 فرمت فایل: word کد فایل: 4381
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی
قیمت قدیم:۵,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲,۹۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: HACCP - صنایع - صنایع غذایی - غذای
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی

    اجرای سامانه «HACCP» در یک کارخانه نیازمند یک سیستم (GMP) می باشد که مهمترین نکات آن عبارتند از:

    1- طراحی تأسیسات (طرح اولیه، جاده، طراحی سقف، کف و دیوارها، تهویه و ... )

    2- بهداشت محیط کار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفونی کننده، شستشو کف و ... )

    3- نابودسازی ضایعات (شستشو و ضد عفونی کردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)

    4- مبارزه با جانوران موذی (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و ... )

    5- بهداشت کارکنان (بهداشت فردی، معاینات پزشکی، رفتار عادات کارکنان)

    6- بهداشت خط تولید (شرایط ماده خام، از بین بردن نقاط کور)

    7- آموزش

    اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی

    بخش اول: پنج مرحله آماده سازی

    1- تشکیل گروه :

    در تشکیل گروه باید از افراد آگاه درباره ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و خوراکی رب گوجه فرنگی و مراحل تولید آن در کار بهره گیری شود.

    بهتر است این گروه متشکل از کارشناسان رشته های گوناگون علوم باشد. (مانند: کارشناس علوم مهندسی، کارشناس خط تولید، کارشناس بهداشت، کنترل کیفی، تغذیه و سلامت، میکروب شناسی و کارشناس شیمی مواد غذایی)

    2- شرح و توصیف فرآورده و نحوه عرضه آن به بازار :

    رب گوجه فرنگی از تغلیظ کردن عصاره گوجه فرنگی بدست می آید که ویژگی های آن عبارتست از : PH پائین، رنگ قرمز، پریکس 28% - 25% و دارای حدود 3% - 2% نمک می باشد.

    نحوه توزیع آن به صورت کنسرو شده در دو نوع نیم کیلویی و یک کیلویی می باشد.

    3- شناسایی گروه مصرف کننده :

    مصرف رب گوجه فرنگی برای عموم مردم بجز کسانی که آلرژی دارند متناسب می باشد.

    4- ترسیم نمودار خط تولید :

    شستشو

     

    دریافت نمک تصفیه شده

    دریافت گوجه فرنگی

    شستشو

    سورتینگ

    خرد کردن و له کردن

    جداکردن دانه ها و پوسته

    تغلیظ در خلاء

    بسته بندی

    اگزاست

    اضافه کردن 3% نمک

    دربندی و تاریخ زندی

    فرآیند دمایی

    دریافت قوطی

    کارتون گذاری و انبار داری

    بارگیری و عرضه به بازار

    استریلیزاسیون با بخار

     5- پژوهش درباره تطابق علمی نمودار جریان فرآیند

    بخش دوم: طراحی برنامه با بکارگیری اصول هفت گانه

    1- شناسایی و ارزیابی مخاطرات و راههای پیشگیری آن ها، انواع مخاطره های رب گوجه فرنگی و راههای پیشگیری در جدول زیر آمده است.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت