طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی بسته بندی میوه با ظرفیت بسته بندی 2200 تن انواع میوه در سال

تعداد صفحات: 23 فرمت فایل: word کد فایل: 400003663
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۵,۱۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی بسته بندی میوه با ظرفیت بسته بندی 2200 تن انواع میوه در سال

    موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع میوه

     

    ظرفیت : 2200 تن در سال

     

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

     

    سرمایه گذاری کل: 1400  میلیون ریال

     

    سهم آورده متقاضی: 140 میلیون ریال

     

    سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال

     

    میزان اشتغالزایی : بیست و پنج نفر

     

    دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماهمقدمه :

     

         بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد  نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‌بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

     

        نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‌اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

     

        از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور و خصوصا محصولات باغی تولیدی ایران علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب و بعضا منحصر بفرد در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی‌های ثانویه یا بروز فساد ناشی از شرایط نامناسب نگهداری و حمل نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و راه را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. با عنایت به تنوع بسیار زیاد میوه های تولیدی کشور بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات باغی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

     

       همچنین با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع میوه جات، خصوصا نحوه عرضه میوه در مراکز خرید بزرگ و سوپر مارکتها ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخص‌تر می‌شود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

     

     

     

     

       توجیه اقتصادی طرح :

     

     

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

     

     

      

       الف – 1 ) زمین :

     

    متراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
    1500 30 45

     

     

    ردیف شرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 تسطیح و خاکبرداری 1500مترمربع 5 5/7
    2 دیوارکشی   400مترمربع 6 4/2
    3 خیابان کشی 200مترمربع 10 2
    4 پارکینگ و فضای سبز  250مترمربع 20 5
          جمع 9/16

     

     

    ردیف شرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 سالن تولید و آزمایشگاه 250 600 150
    2 انبار 50 500 25
    3 سردخانه بالای صفر 100 600 60
    4 اداری و سرویس 60 400 24
    5 ساختمان تاسیسات 20 350 7
    6 نگهبانی و توزین 20 400 8
    7 ساختمان رفاهی کارکنان 90 400 36
    8 محل باسکول 12 300 6/3
       جمع 6/313
  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی بسته بندی میوه با ظرفیت بسته بندی 2200 تن انواع میوه در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت