فهرست و منابع پروژه کارآفرینی مرغداری پرورش مرغ تخم گذار
فهرست:
خلاصه طرح :............................................................................................................................ 4
فصل اول.................................................................................................................................. 5
معرفی طرح............................................................................................................................... 5
1-2-مشخصات محصول............................................................................................................... 6
1-1-2- نام و کاربرد محصول:....................................................................................................... 6
2-1-2-مشخصات فنی محصول..................................................................................................... 6
3-1-2-معرفی روشهای تولید........................................................................................................ 6
4-1-2-تشریح مختصر فرایند........................................................................................................ 6
فصل دوم.................................................................................................................................. 7
تعیین ظرفیت............................................................................................................................. 7
2-2-تعیین ظرفیت تولید.............................................................................................................. 8
2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی......................................................................... 8
2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید........................................................................................... 9
2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی.......................................................................................... 9
فصل سوم............................................................................................................................... 10
معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 10
معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 11
1-3-برآورد پرسنل تولیدی......................................................................................................... 11
2-3-پرسنل اداری و خدمات....................................................................................................... 11
فصل چهارم............................................................................................................................ 12
هزینه ها................................................................................................................................. 12
معرفی هزینه ها........................................................................................................................ 13
برآورد هزینه استهلاک................................................................................................................ 14
زمین محل اجرای طرح :............................................................................................................. 15
محوطه سازی :......................................................................................................................... 15
ساختمانها :............................................................................................................................. 16
میزان سرمایه گذاری :................................................................................................................. 16
محاسبه هزینه ها :...................................................................................................................... 17
محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )............................................................................... 18
تاسیسات مورد نیاز :.................................................................................................................. 20
وسایل نقلیه :........................................................................................................................... 21
تاسیسات اداری :...................................................................................................................... 21
هزینه های قبل از بهره برداری :.................................................................................................... 22
هزینه های جاری :..................................................................................................................... 22
هزینه استهلاک :....................................................................................................................... 23
هزینه سوخت و انرژی :.............................................................................................................. 23
جمع هزینه های جاری طرح :....................................................................................................... 24
فصل پنجم.............................................................................................................................. 25
شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز............................................................................................. 25
تاریخچه پرورش مرغ :................................................................................................................ 26
تاریخچه پرورش مرغ در ایران....................................................................................................... 28
روش های گرمایشی................................................................................................................... 30
مزایای دستگاه های گرم کننده تابشی در مرغداری ها........................................................................... 31
نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی....................................................................... 32
چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: 32
کیفیت پوسته (shell Quality)................................................................................................... 33
روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی.................................................................................. 34
نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی....................................................................... 35
چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: 35
۱- پوسته اصلی تخم مرغ (shell) :.............................................................................................. 35
۲- کوتیکول(cuticle) :............................................................................................................ 36
۳- غشاهای پوسته (shell membranes) :................................................................................... 36
۴- PH بالای آلبومین:............................................................................................................... 36
۵- آنزیمهای ضد میکروب:......................................................................................................... 36
اهمیت آب در صنعت مرغداری..................................................................................................... 37
باکتری درحد قابل قبول.............................................................................................................. 38
ساختار بیوشیمیایی پوسته و سفیده تخم مرغ..................................................................................... 39
ساختمان شیمیایی تخم مرغ :........................................................................................................ 39
خواص بیوشیمیایی سفیده :........................................................................................................ 41
اوآلبومین (Ovalbumin ) :....................................................................................................... 41
کونالبومین ( Conalbumin ) :................................................................................................... 42
اووموکوئید ( Ovomucoid ) :................................................................................................... 43
فصل ششم.............................................................................................................................. 44
چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی............................................................................................ 44
جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید......................................................................... 45
نتیجه گیری :........................................................................................................................... 47
منبع:
ندارد.