پروژه کارآفرینی کارگاه تولید درب و پنجره پی وی سی

تعداد صفحات: 47 فرمت فایل: word کد فایل: 400003570
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی
قیمت قدیم:۷,۵۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی کارگاه تولید درب و پنجره پی وی سی

    خلاصه طرح :

    در این طرح به بررسی تولید درب و پنجره پی وی سی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

     

     

     

    فصل اول

    کلیات

    مقدمه :

    محصول مورد نظر، در و پنجره های پی وی سی  (Poly Vinyl Choloride) می باشد که یک واحد تولیدی در این زمینه، علاوه بر محصولات فوق می تواند به تولید سقف های کاذب، پارتیشن و ....)از جنس پی وی سی( اقدام نماید.همچنین لازم به ذکر است که این در و پنجره های تولیدی به همراه شیشه میباشد . چرا که سیل کردن در و پنجره های پی وی سی بسیار با اهمیت می باشد لذا می بایست این محصولات به همراه شیشه تولید گردند.

    همانطور که قبلاٌ نیز اشاره شد، محصول مورد نظر در و پنجره هایی از جنس PVC می باشد که در این قسمت به تشریح بیشتر این محصول پرداخته خواهد شد. چنانکه می دانیم پنجره یکی از عوامل مهم در تولید بار سرمایشی و گرمایشی ساختمان است.     انرژی انتقالی توسط پنجره از نوع انتقال هدایتی، تشعشعی و نفوذ هوای خارج می باشد. روش های جدید ساخت پنجره عوامل شرح داده شده فوق را تحت کنترل در آورده و نتیجتاً از اتلاف انرژی بی مورد ساختمان جلوگیری می نماید. نکته مهم در انتقال نور در حد شفافیت آن همراه با صرفه جویی در انتقال حرارت محیط خارج و داخل و همچنین زیبایی آن است. پنجره ها عمدتاٌ با ضریب انتقال حرارت اکتسابی و مقدار نفوذ هوا از درزها مشخص می شوند.

    سایر مشخصات پنجره ها از جمله جنس قاب و ساخت آن نیز در مرغوبیت پنجره مهم می باشد. نقش پنجره در بار سرمایشی به مراتب بیشتر از بار گرمایشی است چون در بار گرمایشی انتقال حرارت توسط پنجره صرفاً از نوع انتقال هدایتی است در صورتی که در بار سرمایشی انتقال حرارت علاوه بر نوع هدایت آن شامل انتقال تشعشعی نیز می شود. پنجره های بسیار جدید قادرند که با تغییر وضعیت خود انرژی اکتسابی تشعشعی را در فصول سرد به داخل محیط خانه انتقال و در نتیجه در انرژی مصرفی ساختمان ها صر فه جویی به عمل آورند . این پنجره ها علاوه بر اینکه در صرفه جویی انرژی مؤثر هستند باعث می شوند که دیگر احتیاجی به نصب وسایل گرم کننده در زیر پنجره جهت جلوگیری از کوران، نفوذ هوای خارج به داخل و انتقال هوای سرد از جدار شیشه به داخل نباشد.

    به طور کلی پنجره ها به صورت یک، دو و سه جداره تولید می شوند. در کشورهای صنعتی پنجره دو جداره بیشترین مصرف را دارد و در سایر کشورها عمدتاٌ پنجره ها از نوع یک جداره می باشند که امروزه در کشور ما نیز جهت صرفه جویی انرژی مطابق اعلام سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور می بایست از شیشه های دو جداره استفاده گردد . چرا که بین دو جداره شیشه ای معمولاٌ با گاز آرگون پر می شود که علاوه بر بهبود مسائل انتقال حرارتی از کدر شدن شیشه ها ناشی از اختلاف دمای دو طرف شیشه ها جلوگیری به عمل می آورد.

     

    نام کامل طرح و محل اجرای آن :

    تولید  درب و پنجره PVC

     

    دلایل انتخاب طرح :

        صنعت تولید پروفیل های ساختمانی از جنس پی وی سی برای مصرف در و پنجره از چهل سال پیش در اروپا مرسوم گردیده و سپ س با پیشرفت تکنولوژی در این زمینه مصرف آن افزایش یافته است . مصرف این نوع محصولات در ایران به قبل از سال ١٣٥٧ بر می گردد که به صورت بسیار محدود شروع شد )مانند ١٣٧٥- شرکت پی وی سی ایران ( و بعد از سال ١٣٥٧ این صنعت تعطیل گردید و سپس در سال های ١٣٧٠ مجدداٌ تولید آن آغاز گردید . از سال ١٣٨٠ با حمایت و پشتیبانی سازمان بهینه سازی مصرف سوخت و انرژی و دستورالعمل های دولت )وزارت مسکن و شهرسازی( در ارتباط با مبحث ١٩ مقررات ملی ساختمان که دستورالعمل صرفه جویی انرژی در ساختمان می باشد، استفاده از این محصول روز به روز بیشتر گردید.

       وزارت مسکن و شهرسازی بر اساس ماده ١٢١ قانون برنامه سوم توسعه و ماده ٢٧ آیین نامه اجرایی آن برنامه، در کمیته مربوطه برنامه بلند مدت صرفه جویی در مصرف انرژی در ساختمان های بخش غیر دولتی را به تفکیک گروه بندی استان ها از نظر میزان مصرف انرژی تصویب نموده است ، در این آیین نامه ،

    ساختمان هایی که طبق برنامه ارایه شده، ساخته می شوند باید در مقابل اتلاف انرژی مقاوم گردند و استفاده از عایق های حرارتی، پروفیل های در و پنجره و شیشه های دو جداره متناسب با این امر را اجباری نموده اند.

    امید است که با اجباری کردن جلوگیری از اتلاف انرژی توسط سازمان های ذیربط صرفه جویی در انرژی در ساختمان ها مورد توجه بیشتری قرار گیرد زیرا صرفه جویی در انرژی در رشد اقتصادی کشور نیز تأثیر بسزایی دارد.

    اهمیت دارد زیرا با ازدیاد جمعیت و بزرگ شدن pvc علاوه بر آن مسأله عایق صوتی بودن در و پنجره های شهرها، ایجاد عا یق های صوتی در ساختمان جهت سلامت روانی جامعه مهم می باشد که این مسأله در مورد در و پنجره های پی وی سی با استفاده از شیشه های دو جداره صادق است . در ایران تاکنون بیشترین استفاده از در و پنجره های آلومینیومی، آهنی و چوبی می شود که طی این سال ها هزینه زیادی بابت اتلاف انرژی به دلیل کاربرد این نوع در و پنجره صورت گرفته است.

    امروزه هم قیمت آلومینیوم در جهان رو به افزایش است و هم تولید آن مشکل می باشد. بنابراین به مرحله ای رسیده ایم که استفاده از آن برای در و پنجره صرف نمی کند و در ضمن در حین استفاده نیز تغییر فرم می دهد و در نتیجه اتلاف انرژی آن بیشتر می شود.

    همانگونه که گفته شد با اجباری شدن آیین نامه بخش ١٩ مبحث مقررات ملی ساختمان در مورد راهکارهای کاهش مصرف انرژی و تشویق های لازم در مورد ساختمان هایی که موارد فوق را بکار می گیرند)کاهش مالیات(فعالیت هایی در  جهت بکارگیری عایق های حرارتی و صوتی در ساختمان ها انجام می گیرد.

    به طور کلی به نظر می رسد با وجود این آیین نامه، وزارت مسکن و شهرسازی و سازمان بهینه سازی مصرف سوخت و انرژی در جهت توسعه اقتصادی اجتماعی کشور و همچنین حمایت همه جانبه از این صنعت (تولید در و پنجره های پی وی سی)تمامی تلاش خود را داشته اند.

     

    وضعیت و میزان اشتغالزایی :

    تعداد اشتغالزایی این طرح 64 نفر میباشد .

     

    تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

    نام و کد محصولات

    در و پنجره های پی وی سی طبق کدبندی ISIC  جزء محصولات لاستیک و پلاستیک و در این دسته بندی جزء محصولات پلاستیکی ) ٢٥٢٠ ( محسوب می شود . بر این اساس کد کامل ISIC در و پنجره های پی وی سی با شماره ٢٥٢٠١٣٣٨ مشخص شده است.

     

    شماره تعرفه گمرکی

    در حال حاضر متاسفانه شماره تعرفه مجزایی برای صادرات و واردات در و پنجره های پی وی سی تعریف نشده است و این کالا مطمئنا با کد تعرفه محصولات مشابه دیگر مبادلات آن انجام می شود. از آنجا که این محصول با پایه PVC می باشد، قطعا در کد تعرفه ٣٩٢٠٤٣ که مربوط به کالاهای ساخته شده از PVC می باشد، قرار دارد. طبق مذاکرات انجام شده با کارشناسان گمرک علاوه بر این کد تعرفه ، احتمال اینکه این محصول با کدهای دیگری نیز وارد یا صادر شده باشد وجود دارد.

     

    شرایط واردات

    طبق قوانین و مقررات واردات جمهوری اسلامی ایران، کالاهای وارداتی به سه گروه زیر تقسیم بندی می شوند:

    ١- کالای مجاز: کالایی است که ورود آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد.

    ٢- کالای مشروط: کالایی است که ورود آن با کسب مجوز امکان پذیر است.

    ٣- کالای ممنوع : کالایی است که ورود آن به موجب شرع مقدس اسلام (به اعتبار خرید و فروش یا مصرف( و یا به موجب قانون ممنوع گردد.

    در رابطه با محصول این طرح، در و پنجره های پی وی سی جزء گروه اول این دسته بندی قرار دارد و با رعایت ضوابط مشکلی به لحاظ واردات آن در حال حاضر وجود ندارد. هر کالایی که وارد کشور می شود بسته به ماهیت آن محصول دارای مقررات و ضوابط خاص خود می باشد و تعرفه های گمرکی برای حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان داخلی برای محصولات مختلف متفاوت می باشد . در این رابطه چنانچه یک محصول وضعیت تولید کنندگان داخلی را به مخاطره بیاندازد مسلما حقوق گمرکی آن محصول بالا خواهد بود و بر عکس چنانچه محصولی به هر دلیلی در کشور تولید نشود یا اینکه نیاز کشور از تولید آن محصول بیشتر باشد به علت جلوگیری از مسائل تورم تا حد ممکن از حقوق گمرکی آن محصول کاسته شده است.

    همانطور که در بند قبل نیز اشاره شد، تعرفه گمرکی مجزایی برای در و پنجره های پی وی سی وجود ندارد و این محصول با تعرفه محصولات دیگر وارد کشور می شود. لذا با توجه به کد تعرفه مشابه این محصول ( حقوق گمرکی آن در حال حاضر ٤ درصد می باشد)

     

    بررسی و ارائه استاندارد

    در ها و پنجره های پی وی سی از پروفیل هایی تشکیل یافته اند که این پروفیل های پلاستیکی از طریق روش اکستروژن و ماشین اکستروژن به طور پیوسته و ممتد تولید می شوند . بنابر نحوه بکارگیری پروفیل ها و استفاده از یک، دو یا سه شیشه در و پنجره و دیگر تمهیدات مورد نیاز، این پروفیل ها به شک  ها، ابعاد و سطح مقطع های متفاوتی تولید می شوند.

    با توجه به نحوه اتصال این پروفیل ها به دیوار که می تواند روی یک چارچوب کاملاٌ تراز شده فلزی و یا روی سطوح بتنی کاملا تراز شده و به کمک پیچ انجام شود لذا لازم است درون این پروفیل های آلومینیومی مرغوب و برخی از ورق های نازک فولادی گالوانیزه استفاده می کنند . البته باید اشاره

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی کارگاه تولید درب و پنجره پی وی سی

    فهرست:

    خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

    فصل اول..................................................................................................................................................................... 5

    کلیات........................................................................................................................................................................... 5

    مقدمه :......................................................................................................................................................................... 6

    نام کامل طرح و محل اجرای آن :............................................................................................................................... 7

    محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

    مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................................. 8

    دلایل انتخاب طرح :................................................................................................................................................... 8

    وضعیت و میزان اشتغالزایی :................................................................................................................................... 10

    تاریخچه و سابقه مختصر طرح :............................................................................................................................... 10

    نام و کد محصولات.................................................................................................................................................. 10

    شماره تعرفه گمرکی................................................................................................................................................. 10

    شرایط واردات.......................................................................................................................................................... 11

    طبق قوانین و مقررات واردات جمهوری اسلامی ایران، کالاهای وارداتی به سه گروه زیر تقسیم بندی می شوند: 11

    بررسی و ارائه استاندارد.......................................................................................................................................... 12

    در جدول شماره ١ خصوصیات فیزیکی انواع پروفیل های ساخته شده از پی وی سی جهت مصارف گوناگون از قبیل در و پنجره های پی وی سی آورده شده است............................................................................................................................................... 13

    از جمله سایر ویژگی های در و پنجره های پی وی سی می توان به موارد ذیل اشاره نمود:................................. 14

    بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول....................................................... 15

    توضیح موارد مصرف و کاربرد................................................................................................................................. 17

    با توجه به مزایای ذکر شده، در و پنجره های پی وی سی در موارد زیر کاربرد دارند :....................................... 17

    بررسی کالای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول................................................................ 19

    شرایط صادرات........................................................................................................................................................ 21

    بررسی عرضه و تقاضا.............................................................................................................................................. 22

    بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید.............................................................................................................. 22

    بررسی امکانات تولید داخلی................................................................................................................................... 22

    لیست تولید کنندگان داخلی..................................................................................................................................... 22

    بررسی امکانات تولید فعلی و آتی محصول............................................................................................................. 24

    میزان تولید در پنج سال گذشته............................................................................................................................... 25

    برآورد تقاضای فعلی و آتی بازار............................................................................................................................. 26

    مجوز های قانونی :................................................................................................................................................... 28

    مراحل صدور جواز تاسیس :................................................................................................................................... 28

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس.......................................... 29

    1-   اشخاص حقیقی............................................................................................................................................... 29

    2-   اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 29

    مدارک مورد نیاز:...................................................................................................................................................... 29

    اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 30

    تعریف:...................................................................................................................................................................... 31

    صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 31

    مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 31

    فصل دوم.................................................................................................................................................................. 33

    روش انجام کار......................................................................................................................................................... 33

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 34

    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :.................................................................. 34

    تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم )به شکل اجمالی ( در فرایند تولید محصول.................................... 35

    وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی............................................................................................................. 36

    حمایت تعرفه گمرکی  )محصولات و ماشین آلات( و مقایسه با تعرفه های جهانی............................................... 36

    پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح................................................................................................................. 37

    انتخاب مکان مناسب برای اجرای طرح تولید در پنجره PVC به سه عامل اصلی بستگی خوهد داشت که عبارتند از:  37

    فصل سوم................................................................................................................................................................. 40

    امور مالی طرح.......................................................................................................................................................... 40

    سرمایه گذاری ثابت طرح :...................................................................................................................................... 41

    خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 41

    هزینه زمین :............................................................................................................................................................. 41

    هزینه محوطه سازی :................................................................................................................................................ 42

    هزینه ساختمان سازی :............................................................................................................................................ 42

    هزینه تاسیسات زیربنایی :........................................................................................................................................ 43

    وسایل اداری و خدماتی............................................................................................................................................ 43

    ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی....................................................................................................... 44

    هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................................................ 44

    هزینه های پیش بینی نشده...................................................................................................................................... 44

    هزینه سرمایه گذاری ثابت :..................................................................................................................................... 45

    فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 46

    جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 46

    نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 47

    با توجه به بررسی ها و محاسبات انجام شده می توان موارد زیر را در مورد این طرح بیان نمود:....................... 47

     

     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت