فهرست و منابع پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا
فهرست:
خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4
فصل اول..................................................................................................................................................................... 5
کلیات........................................................................................................................................................................... 5
مقدمه :......................................................................................................................................................................... 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن :............................................................................................................................... 7
محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7
مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................................. 8
وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................................... 8
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :................................................................................................................................. 8
نام و کاربرد محصول................................................................................................................................................... 8
به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود:.... 8
طبقه بندی محصول..................................................................................................................................................... 9
مزایا و دلایل تولید محصول........................................................................................................................................ 9
تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:.............................................................................................. 9
بسته بندی محصول.................................................................................................................................................. 10
کالاهای قابل جانشین............................................................................................................................................... 11
بررسی بازار و قیمت فروش.................................................................................................................................... 11
بررسی روند تولید.................................................................................................................................................... 12
آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:......... 12
بررسی روند مصرف................................................................................................................................................. 12
بررسی روند واردات و صادرات.............................................................................................................................. 13
بررسی قیمت فروش محصول مشابه........................................................................................................................ 13
پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 13
معرفی روش های مختلف تولید............................................................................................................................... 14
تشریح فرایند تولید منتخب...................................................................................................................................... 15
1- تهیه خمیر:......................................................................................................................................................... 15
2- بریدن و قطعه قطعه کردن:................................................................................................................................ 15
3- گرد کردن:.......................................................................................................................................................... 16
4- زمان استراحت:.................................................................................................................................................. 16
5- فرم دادن به خمیر:........................................................................................................................................... 16
فریز کردن خمیر:..................................................................................................................................................... 17
تهیه خمیر پیتزای کلفت:.......................................................................................................................................... 17
1- مخلوط کردن:..................................................................................................................................................... 17
2- تهیه خمیر:......................................................................................................................................................... 17
3- رول کردن:......................................................................................................................................................... 18
برش دادن خمیر:..................................................................................................................................................... 18
5- فریز کردن:........................................................................................................................................................ 18
بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت.............................................................................................. 18
به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:............................................................ 19
HACCP و اهمیت آن:......................................................................................................................................... 20
تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد............................................................................................... 21
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک..................................................................................................... 22
مجوز های قانونی :................................................................................................................................................... 23
مراحل صدور جواز تاسیس :................................................................................................................................... 23
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس.......................................... 24
1- اشخاص حقیقی............................................................................................................................................... 24
2- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 24
مدارک مورد نیاز:...................................................................................................................................................... 24
اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 25
تعریف:...................................................................................................................................................................... 25
صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 25
مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 26
فصل دوم.................................................................................................................................................................. 27
روش انجام کار......................................................................................................................................................... 27
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 28
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.................................................................................................. 28
نقشۀ استقرار ماشین آلات........................................................................................................................................ 29
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :.................................................................. 30
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :................................................................................................................................ 30
فصل سوم................................................................................................................................................................. 31
امور مالی طرح.......................................................................................................................................................... 31
سرمایه گذاری ثابت طرح :...................................................................................................................................... 32
خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 32
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی :.................................................................................................. 33
هزینه ماشین آلات و تجهیزات :............................................................................................................................... 34
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :....................................................................................................................... 35
وسایل اداری و خدماتی............................................................................................................................................ 35
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی....................................................................................................... 36
هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................................................ 36
هزینه سرمایه گذاری ثابت :..................................................................................................................................... 37
هزینه متغیر :............................................................................................................................................................. 37
قیمت تمام شده محصول :....................................................................................................................................... 38
هزینه کل سرمایه گذاری........................................................................................................................................... 38
فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 39
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 39
نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 40
منبع:
ندارد.