پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پودر ماهی

تعداد صفحات: 46 فرمت فایل: word کد فایل: 400003563
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی شیلات-دامداری-دامپروری- طیور
قیمت قدیم:۷,۴۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پودر ماهی

    خلاصه طرح :

    در این طرح به بررسی تولید پودر ماهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

    فصل اول

    کلیات

    - 1 مقدمه :

    پودر و روغن ماهی هزاران سال است که توسط تمدن های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند . به عنوان مثال در کشورهای اروپای شرقی ، از روغن ماهی به عنوان سوخت برای روشنایی چراغ ها استفاده می شد . نروژی ها از حدود 800 سال قبل از میلاد مسیح روغن ماهی تولید می کرده اند و از آن در برهه های مختلف استفاده های متفاوتی از قبیل استفاده به عنوان کود و یا غذای حیوانات می کردند . در ژاپن پودر روغن ماهی تا مدت ها به عنوان یک غذای اصلی در سفره انسان ها حضور داشت .

    در اوایل دهه اول قرن بیستم در امریکا نوعی ماهی را با نیروی وزن سنگ ، روغن ماهی پخته را استخراج می کرده اند و از باقی مانده آن به عنوان کود بهره می بردند . در دهه پنجم قرن نوزدهم ، یک پرس حلزونی برای پرس ماهی پخته شده ساخته شد که بعدها نوع هیدرولیک آن جایگزین شد . در همین زمان بود که روغن ماهی به عنوان ماده شیمیایی اصلی در تهیه رنگ ها ، روانسارها ، روغن های آرایشی ، صابون و جوهر و... استفاده می شد .

    روغن ماهی جایگاه خود را در غذای انسان با آمدن روغن های گیاهی در اواسط قرن بیستم از دست داد . پودر ماهی در کشورهای اسکاندیناوی در سال های بسیار دور و قبل از آن که ماهیت غذایی آن شناخته شود ، به عنوان غذای دام و طیور استفاده می شد . بعد از جنگ جهانی دوم ، استفاده از پودر ماهی به عنوان منبع اصلی پروتئین در صنعت دامپروری شدت یافت و از همین زمان ، صنعت دامپروری مدرن آغاز شد .

    در سال های اخیر با توسعه پرورش آبزیان ، پودر و روغن ماهی به عنوان افزودنی های غذای آبزیان مورد استفاده قرار می گیرند .

     

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

    تولید پودر ماهی

    مجوز های قانونی :

    تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر میگردد. 

    مراحل صدور جواز تاسیس :

    1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .

    2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .

    3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی

    4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .

    5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

     

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس  

    1-   اشخاص حقیقی

    -   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

    -   حداقل سن 18 سال تمام

    -   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

     

     

    2-   اشخاص حقوقی

    -   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

    -   ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

     

    مدارک مورد نیاز:

    1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع  کشاورزی و روستایی استان.

    2-  اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

    3-  تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

    4-  تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست

    5-  یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

    6-  تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی

    7-  پوشه فنردار

    8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

     

    اصلاحیه جواز تاسیس :

    1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

    2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

    3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

    4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

    5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

     

    تعریف:

    پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد. 

     

     صدور پروانه بهره برداری :

    1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط جهاد کشاورزی شهرستان به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

    4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

    5-  تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

    6-  صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

     

    مراحل صدور توسعه طرح :

    1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

    4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

    5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

    6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

     

    فصل دوم

    روش انجام کار

     

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

    (نمودار و تصاویر در فایل اصلی موجود است)

    بازدید از کارخانه  تولید پودر ماهی

    براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید پودر ماهی به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

     

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

    ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید پودر ماهی استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت می باشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

    فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

    (نمودار و تصاویر در فایل اصلی موجود است)

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )

    در زمینه تولید پودر ماهی می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

    فصل سوم

    امور مالی طرح

    (نمودار و تصاویر در فایل اصلی موجود است)

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پودر ماهی

    فهرست:

    خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

     

    فصل اول - کلیات............................................................................................................................................. 5

    1- 1 مقدمه :............................................................................................................................................................... 6

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :................................................................................................................... 7

    محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

    1 – 3 – مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................. 7

    1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................... 7

    مجوز های قانونی :...................................................................................................................................................... 7

    مراحل صدور جواز تاسیس :...................................................................................................................................... 8

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 8

    1-   اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 8

    2-   اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9

    مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9

    اصلاحیه جواز تاسیس :.............................................................................................................................................. 9

    تعریف:...................................................................................................................................................................... 10

    صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 10

    مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11

     

    فصل دوم -  روش انجام کار.................................................................................................................... 12

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................... 13

    بازدید از کارخانه  تولید پودر ماهی......................................................................................................................... 13

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 13

    فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.......................................................................... 14

    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................. 14

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )..................................................................................... 15

     

    فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 16

    جدول 1  ویژگی ها و مشخصات فنی پودر ماهی................................................................................................... 17

    جدول 2 استانداردهای ملی..................................................................................................................................... 17

    جدول 3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا 1385................................................................... 18

    جدول 4 بررسی وضعیت عرضه و تقاضا................................................................................................................ 19

    جدول 5 بررسی روند صادرات پودر ماهی............................................................................................................. 20

    جدول 6  ایستگاه کنترل کیفی محصول تولیدی...................................................................................................... 20

    جدول 7  آشنایی با ماشین آلات تولیدی................................................................................................................. 21

    جدول 8 برآورد انرژی مورد نیاز............................................................................................................................ 21

    جدول 9 برآورد ساختمان تولیدی و غیر تولیدی.................................................................................................... 22

    جدول 10  برآورد زمین و محوطه سازی................................................................................................................ 22

    جدول 11  برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح................................................................................................... 23

    جدول 12  برآورد مواد اولیه مورد نیاز................................................................................................................... 23

    جدول 13 برنامه زمان بندی اجرای طرح............................................................................................................... 24

    جدول 14 معرفی محصول و برنامه تولید سالانه..................................................................................................... 25

    روش تولید محصول................................................................................................................................................. 25

    جدول 15 برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه.......................................................................................................... 26

    جدول 16 برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز............................................................................................... 26

    جدول 17  برآورد نیروی انسانی و هزینه آن ها..................................................................................................... 27

    جدول 18 برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسائل حمل و نقل............................................................... 27

    جدول 19  برآورد هزینه های ماشین آلات تولید................................................................................................... 28

    جدول 20 برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی................................................................................... 28

    جدول 21 برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری.................................................................................................. 29

    جدول 22 برآورد هزینه های زمین......................................................................................................................... 29

    جدول 23 برآورد هزینه های ساختمان سازی........................................................................................................ 30

    جدول 24 برآورد هزینه های محوطه سازی............................................................................................................ 30

    جدول 25 جمع بندی هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی..................................................................... 31

    جدول 26 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 31

    جدول 27 برآورد سرمایه ثابت................................................................................................................................ 32

    جدول 28 برآورد سرمایه در گردش....................................................................................................................... 32

    جدول 29 برآورد سرمایه گذاری کل...................................................................................................................... 33

    جدول 30 نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی........................................................................................................ 33

    جدول 31 برآورد هزینه های استهلاک................................................................................................................... 34

    جدول 32 برآورد هزینه های غیر عملیاتی.............................................................................................................. 34

    جدول 33 برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات................................................................................................ 35

    جدول 34 برآورد هزینه های عملیاتی..................................................................................................................... 35

    جدول 35 برآورد هزینه های ثابت تولید................................................................................................................ 36

    جدول 36 برآورد هزینه های متغیر تولید................................................................................................................ 36

    برآورد هزینه های کل تولید...................................................................................................................................... 37

    محاسبه قیمت تمام شده........................................................................................................................................... 37

    جدول 37 برآورد قیمت فروش.............................................................................................................................. 37

    محاسبه فروش کل.................................................................................................................................................... 38

    محاسبه سود سالیانه.................................................................................................................................................. 38

    محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................... 38

    محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................. 39

    نرخ بازگشت سرمایه................................................................................................................................................ 39

    دوره بازگشت سرمایه............................................................................................................................................... 39

    محاسبه حقوق سرانه................................................................................................................................................ 40

    محاسبه فروش سرانه................................................................................................................................................ 40

    محاسبه سطح زیر بنای سرانه................................................................................................................................... 40

    محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت.......................................................................................................................... 41

    نسبت ارزش افزوده ماشین آلات............................................................................................................................. 41

    درصد کارکنان تولید به کل کارکنان......................................................................................................................... 41

    نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت................................................................................................................. 42

    محاسبه شاخص های بهره وری طرح...................................................................................................................... 42

    نسبت سود به فروش................................................................................................................................................ 42

    نسبت سود به سرمایه ثابت...................................................................................................................................... 42

    جدول 38 خلاصه جدول سود و زیان.................................................................................................................... 43

     

    فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................ 44

    نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 45

     

     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت