طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه با ظرفیت 800 تن در سال

تعداد صفحات: 17 فرمت فایل: word کد فایل: 400003315
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه با ظرفیت 800 تن در سال

    خلاصه طرح

     

    موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

     

    ظرفیت : 800 تن در سال

     

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

     

    سرمایه گذاری کل: 11/1379 میلیون ریال

     

    سهم آورده متقاضی: 11/139 میلیون ریال

     

    سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال

     

    دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه

     

       مقدمه :

     

            جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می‌شود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد.

         نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب می‌نماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر می‌تواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.

        در این میان ، نکته قابل تامل ، استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف نهایی آن است به طوریکه ضمن جلوگیری از فساد شیر ، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان و دام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه ماست از شیر است. تولید و استفاده از ماست اولین بار در مناطقی از آسیای میانه و سپس اروپای شرقی و مرکزی آغاز گردید و امروزه به واسطه سهولت تولید و نگهداری ، به یکی از مهم ترین فراورده های لبنی مبدل گشته است.

        مراحل تولید ماست به ترتیب عبارتند از: تصفیه شیر خام، استاندارد سازی چربی، افزایش مواد جامد، گرم کردن اولیه، هموژن سازی، انجام عملیات حرارتی در دمای 90 درجه سانتی‌گراد، سردکردن تا 43 درجه سانتی‌گراد ، اضافه کردن مایه و مواد افزودنی، پرکردن، آنلوباسیون، سردکردن و انبار کردن است.

        هدف ارائه کنندگان این طرح  خرید و تبدیل شیر خام به ماست پاستوریزه است که علاوه بر اینکه نقش بسزایی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز می‌باشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم می‌آورد. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می‌باشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.

     

       توجیه اقتصادی طرح :

     

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

     

     

       الف – 1 ) زمین

     

    متراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
    1500 30 45

     

       الف – 2 ) محوطه سازی :

     

    ردیف شرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 تسطیح و خاکبرداری 1500مترمربع 5 7-May
    2 دیوارکشی   400مترمربع 6 2-Apr
    3 خیابان کشی 200مترمربع 10 2
      پارکینگ و فضای سبز  400مترمربع 20 8
          جمع 19-Sep

     

      الف – 3 ) ساختمانها:

     

    ردیف شرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 سردخانه مواداولیه‌ومحصول 100 550 50
    2 سالن تولید 360 450 162
    3 اداری و سرویس  60 400 24
    4 نگهبانی و تاسیسات 40 400 16
       جمع 252
  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه با ظرفیت 800 تن در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت