طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید هشتصد تن در سال

تعداد صفحات: 19 فرمت فایل: word کد فایل: 400003234
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید هشتصد تن در سال

    خلاصه طرح

    موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو

    ظرفیت : 800 تن در سال

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی

    سرمایه گذاری کل: 2312 میلیون ریال

    سهم آورده متقاضی: 232 میلیون ریال

    سهم تسهیلات: 2080میلیون ریال

    دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه

    اشتغالزایی : بیست نفر

       مقدمه:

       علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب از بین رفتن سرمایه های کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور  می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

       هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

        طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:

        به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتی‌گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.

       برای استخراج عصاره لیمو از  پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی‌اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.

       توجیه اقتصادی طرح :

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

       الف – 1 ) زمین :

     

           
    متراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
    2500 30 75

     

       الف – 2 ) محوطه سازی :

     

    ردیف شرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 تسطیح و خاکبرداری 2500مترمربع 5 12-May
    2 دیوارکشی   500مترمربع 6 3
    3 خیابان کشی 200مترمربع 10 2
    4 پارکینگ و فضای سبز  250مترمربع 20 5
          جمع 22-May

     

       الف – 3 ) ساختمانها:

     

    ردیف شرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 انبار مواد اولیه  120 300 36
    2 انبار محصول 180 400 72
    3 سالن تولید 350 400 140
    4 اداری و سرویس  60 450 27
    5 نگهبانی 12 450 5-Apr
       جمع 4/280

     

        الف – 4 ) ماشین‌آلات:

     

    ردیف شرح تعداد هزینه واحد  هزینه کل 
    1 ماشین شستشو و سورتینگ با نقاله 1 250 250
    2 خردکن 1 60 60
    3 پرس لیمو 1 70 70
    4 پاستوریزاتور 1 100 100
    5 هموژنیزاتور 1 200 200
    6 پرکن و دربند 1 250 250
          جمع

    930

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید هشتصد تن در سال

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت