طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر

تعداد صفحات: 29 فرمت فایل: word کد فایل: 400003157
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۵,۷۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر

    -خلاصه گزارش طرح

    1-1: عنوان و تعریف محصول

    محصول تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر می باشد.

    گلاب : گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ (( گلهای محمدی )) تازه چیده شده با آب که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده باشد اطلاق می گردد.

    عرقیات معطر : عرقیات معطر به حاصل تقطیر انواع مختلف گیاهان معطر که بعضی از آنها تازه و بعضی بصورت خشک با آب تقطیر می شوند و اسانس اضافی آنها از محلول آبکی جدا شده باشد اطلاق می گردد.

    1-2 : تولید سالیانه در این طرح 200 تن گلاب معادل با 444445 عدد بطر cc (450)،150 تن عرقیات بسته بندی شده در بطر معادل c 333334 عدد بطر cc (450)و 150 تن عرقیات فله ای جهت مصرف کلیه اقشار مردم در نظر گرفته شده است که در سال اول تولید 80% در سال دوم تولید 85 درصد در سال سوم تولید 90 درصد و در سال چهارم 95درصد و در سال پنجم 100 درصد ظرفیت نهایی تولید خواهد شد.

    1-2:تعداد روز کاری

    تعداد روز کاری در طرح 270 روز می باشد.

    1-4 :تعداد شیفت و مدت زمان شیفت به ساعت

    نظر به اینکه گل محمدی و گل نسترن و بیدمشک و بهار نارنج در سه ماهه فروردین ،اردیبهشت،خرداد بعلت  آنکه بایستی از گل تازه استفاده شود تولید می گردد لذا در این سه ماه فقط از این نوع عرقیات و گلاب تولید خواهد شد که در این سه ماه ،واحد دو شیفته کار خواهد نمود که ساعت کار در هر شیفت 12 ساعت می باشد. بقیه عرقیات در ماههای بعدی با استفاده از گیاهان خشک تولید می شود. البته عرق نعناع را نیز در فصل تابستان (تیر مرداد ، شهریور ) با استفاده از گیاهان تازه می توان تولید کرد. در این 6 ماه بعدی که بقیه عرقیات تولید می گردد. و در واحد کار پر کردن شیشه و بسته بندی عرقیات و گلاب ذخیره شده در فصل بهار نیز انجام خواهد شد که یک شیفت 8 ساعته خواهد بود.

    1-5 : مساحت زمین و زیر بنای مورد نیاز

    زمین 4000 متر مربع و زیر بنا m2 1200 مورد نیاز خواهد بود.

    1-6 : سرمایه گذاری ثابت و کل سرمایه گذاری طرح

    سرمایه گذاری ثابت 097/745/135 تومان و کل سرمایه گذاری طرح 880/954/178 تومان می باشد.  

    1-7 : تعداد کل کارکنان :

    تعداد کل کارکنان دائمی 22 نفر و 10 نفر کارگر فصلی در سه ماهه دو شیفت کاری خواهد بود.

    1-8 : قیمت فروش محصول و درآمد حاصل از تواید و فروش در حداکثر ظرفیت بهره برداری

    قیمت فروش محصول: گلاب صادراتی با توجه به صادراتی بودن و نرخ ارز واریز نامه ای هر بطر 310 تومان ،قیمت فروش عرقیات بسته بندی شده در بطر با کیفیت خوب و عالی 1/232 تومان قیمت فروش عرقیات فله ای بطور متوسط با کیفیت خوب 5/196 تومان و قیمت فروش کل محصولات تولیدی در حداکثر ظرفیت 770/619/244 تومان می باشد.

    1-9 سود ویژه در ظرفیت نهایی :

    سود ویژ در ظرفیت نهایی 895/241/49 تومان می باشد و سود ویژه با توجه به اینکه جدولهای اقتصادی بعداً توسط افراد دیگری تنظیم خواهد شد لذا بعداً مشخص خواهد شد.

    1-10 :ارزش افزوده خالص سالیانه

    ارزش افزوده خالص سالیانه بر اساس محاسبات انجام شده در طرح 934/246/65 تومان می باشد.

    1-11 : سرمایه گذاری سرانه

    سرمایه گذاری سرانه بر اساس محاسبات انجام شده در طرح 232/170/6 تومان میباشد.

    1-12 : نقطه سر به سر

    نقطه سر به سر بر اساس محاسبات انجام شده در طرح 782/258 کیلوگرم می باشد که درصد تولید در نقطه سر به سر 577% می باشد. 

      مطالعات اقتصادی

    تعریف محصول از نظر مشخصات ظاهری و غیره

    گلاب: گلاب به حاصل تقطیر گلهای سرخ ، گل  محمدی تازه چیده شده با آب که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده است اطلاق می گردد که از نظر درجه خلوص به دو نوع گلاب سنگین و گلاب سبک تقسیم می شود.

    گلاب سنگین (درجه یک) است که درصد میلی لیتر آن حداقل 35 میلیگرم اسانس وجود داشته باشد.

    گلاب سبک (درجه دو): گلابی است که درصد میلی لیتر آن حداقل 15 میلیگرم اسانس وجود داشته باشد.

    3-3 : بررسی شیوه های کنترل تولید محصول و مشخص نمودن نقاط کنترل در خط تولید:

    در خط تولید و در هنگام تولید باید مرتباً از محصول خروجی  ازکندانسور نمونه گیری نموده و در آزمایشگاه آزمایشات لازم را بر روی گلاب که جهت صادرات بایستی استاندارد باشد انجام داد. در مورد عرقیات نیز در کارگاههای سنتی معمولاً یک نفر مرتباً از محصول کندانس شده بوسیله خوردن آزمایش می کند و وقتی دیگر مشخص شد عرقیات خروجی از دستگاه دارای کیفیت مناسبی نمی باشد توید قطع می شود ، آزمایشاتی که بر روی گلاب انجام می شود عبارتند از:1- اسانس 2-اسیدیته 3- رفرکتور -4- اکسیداسیون 5- اندیس یوری 6- اندیس استری 7- طعم وبو

    بسته بندی نهایی جهت گلاب بسیار مهم است که با بسته بندی نیز از نظر استاندارد مورد تائید قرار گیرد.

    نکته قابل ذکر در این قسمت آن است که معمولاً در هنگامی که تولید تمام شود در دیگ پخت بایستی مقدار مایع بر روی گل وگیاهان وجود داشته باشد(معمولاً این مقدار یک متر مکعب می باشد. که در هنگام تخلیه مشکل خاصی بوجود نباید و گل وگیاهان همراه با آب از لوله خروجی با فشار خارج شوند.

    3-4 مشخصات مواد اولیه از نقطه نظر نوع ، میزان مصرف سالیانه ، قیمت و سایر مشخصات فنی با ذکر تامین آنها.

    همچنانکه  قبلاً توضیح داده شددریک دیگ پخت گل وگیاهان با آب به نسبت لازم افزوده می گردد تا گلاب و عرقیات بدست آید. این نسبتها بدین شرح می باشد.

     

    ردیف نام کالا مقدار گیاه مصرفی به کیلو ضریب برداشت از دیگ به لیتر
    1 گلاب  1 حداکثر
    2 شاطره 1 10
    3 گاو زبان 1 10
    4 خارشتر  1 4
    5 کاسنی  1 10
    6 نسترن 1 10
    7 بید مشک 1 7
    8 بهار نارنج 1 8
    9 طارونه 1 4
    10 اترج 1 7
    11 کیالک 1 2
    12 نعنا 1 3

     

     چنانچه مقدار سیصد تن تولید عرقیات سالیانه را به شکل زیر تقسیم نمائیم .

    شاطره- گاو زبان – کاسنی- نسترن – بید مشک وبهار نارج ونعناع از هرکدام 28 تن و عرقیات کیالک ، اترج، طارنه، خارشتر بعلت مصرف کمتر از هر کدام 26 تن سالیانه تولید نمائیم مقدار اولیه مورد نیاز (سالیانه ) بشرح زیر خواهد بود. 

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت