فهرست و منابع پروژه کارآفرینی شرکت صنایع پلی اتیلن آب
فهرست:
عنوان صفحه
1-1 1- کلیات
7
1-2 تاریخچه سازمان
7
1-3 مقدمه
7
1-4 دامنه کاربرد
7
2- مرجع قانونی
7
3- واژگان و تعاریف
7
4- سیستم مدیریت کیفیت
8
4-1 الزامات عمومی
8
4-2 الزامات مستند سازی
8
4-2-1 کلیات
8
4-2-2 نظامنامه کیفیت
9
4-2-3 کنترل مستندات
9
4-2-3-1 مشخصات مهندسی
10
4-2-3-2 تغییرات مهندسی
10
4-2-4 کنترل سوابق کیفیت
10
4-2-4-1 دوره نگهداری سوابق
10
5- مسئولیت مدیریت
10
5-1 تعهد مدیریت
10
5-1-1 کارایی فرآیند
11
5-2 تمرکز بر مشتری(مشتریگرایی)
11
5-3 خط مشی کیفیت
11
5-4 طرح ریزی
11
5-4-1 اهداف کیفیتی
11
5-4-2 طرح ریزی سیستم مدیریت کیفیت
12
عنوان صفحه
5-5 مسئولیت ، اختیار و ارتباطات
12
5-5-1 مسئولیت و اختیار
12
5-5-1-1 مسئولیت کیفیت
14
5-5-1-2 نمودار سازمانی
14
5-5-1-3 ماتریس ارتباطات
14
5-5-2 نماینده مدیریت
14
5-5-2-1نماینده مشتری
14
5-5-3 ارتباطات داخلی
14
5-6 بازنگری مدیریت
15
5-6-1 کلیات
15
5-6-1-1 عملکرد سیستم مدیریت کیفیت
15
5-6-2 ورودی های بازنگری
15
5-6-3خروجی ها ی بازنگری
15
6- مدیریت منابع
16
6-1 فراهم آوری و تامین منابع
16
6-2 منابع انسانی
16
6-2-1 کلیات
16
6-2-2 صلاحیت(شایستگی)آگاهی و آموزش
16
6-2-2-1 مهارت های طراحی محصول
17
6-2-2-2 آموزش
17
6-2-2-3 آموزش حین کار
17
6-2-2-4 انگیزش و ارتقا کارکنان
17
6-3 زیر ساخت
18
6-3-1 طرح ریزی کارخانه،تسهیلات و تجهیزات
18
6-3-2 طرحهای اقتصادی
18
6-4 محیط کار
18
6-4-1 ایمنی کارکنان به منظور دستیابی به کیفیت محصول
18
6-4-1-1 ایمنی کارکنان به منظور دستیابی به کیفیت محصول - تکمیلی
19
6-4-2 پاکیزگی محیط کار
19
7- تحقق محصول
19
7-1 طرح ریزی تحقق محصول
19
7-1-1- طرح ریزی تحقق محصول- تکمیلی
20
7-1-2 معیار پذیرش
20
7-1-3 رازداری
20
7-1-4 کنترل تغییرات
20
7-2 فرآیندهای مرتبط با مشتری
20
7-2-1 تعیین نیازمندیها و الزانات مرتبط با محصول
20
7-2-1-1 مشخصات ویژه تعیین شده توسط مشتری
21
7-2-2 بازنگری الزامات مرتبط با محصول
21
7-2-2-1 بازنگری الزامات مرتبط با محصول - تکمیلی
22
7-2-2-2 امکان سنجی ساخت در سازمان
22
7-2-3 ارتباط با مشتری
22
7-2-3-1 ارتباط با مشتری- تکمیلی
22
7-3 طراحی و توسعه
23
7-3-1 طرح ریزی طراحی و توسعه
23
7-3-1-1 دیدگاه چند تخصصی
23
7-3-2 ورودی های طراحی توسعه
23
7-3-2 ورودی های طراحی توسعه
23
7-3-2-1 ورودی طراحی محصول
23
7-3-2-2ورودی طراحی فرآیند ساخت
23
7-3-2-3مشخصات ویژه
23
7-3-3 خروجی های طراحی و توسعه
24
7-3-3-1 خروجی های طراحی و توسعه- تکمیلی
24
7-3-3-2 خروجی طراحی فرآیند ساخت
24
7-3-3-2 خروجی طراحی فرآیند ساخت
24
7-3-4بازنگری طراحی و توسعه
24
7-3-4-1پایش
24
7-3-5 تصدیق طراحی و توسعه
24
7-3-6 صحه گذاری طراحی و توسعه
24
7-3-6-1 صحه گذاری طراحی و توسعه- تکمیلی
24
7-3-6-2 برنامه ساخت نمونه اولیه
24
7-3-6-3 فرآیند تایید محصول
25
7-3-7 کنترل تغییرات طراحی و توسعه
25
7-4 خرید
25
7-4-1 فرآیند خرید
25
7-4-1-1 تطابق با قوانین
25
7-4-1-2 توسعه سیستم مدیریت کیفیت تامین کننده
26
7-4-1-3 منابع تایید شده توسط مشتری
26
7-4-2داده های خرید
26
7-4-3 تصدیق محصول خریداری شده
26
7-4-3-1 کیفیت محصول ورودی
26
7-4-3-2 پایش تامین کننده
27
7-4-3-2 پایش تامین کننده- تکمیلی
27
7-5 تولید و ارائه خدمات
27
7-5-1 کنترل تولید و ارائه خدمات
27
7-5-1-1 طرح کنترل
27
7-5-1-2 دستورالعمل های کاری
27
7-5-1-3 تصدیق راه اندازی اولیه کار
28
7-5-1-2 نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه و پیشگویانه
28
7-5-1-5 مدیریت ابزار تولید
28
7-5-1-6 برنامه ریزی تولید
28
7-5-1-7 بازخور اطلاعاتی از خدمات
29
7-5-1-8خدمات توافق شده با مشتری
29
7-5-2 صحه گذاری فرآیندهای تولید و ارائه خدمات
29
7-5-3 شناسایی و رد یابی
29
7-5-4 اموال مشتری
30
7-5-4-1 ابزار تولید متعلق به مشتری
31
7-5-5 نگهداری محصول
31
7-5-5-1 انبارش موجودی
31
7-6 کنترل ابزار پایش و اندازه گیری
31
7-6-1تجزیه و تحلیل سیستم اندازه گیری
32
7-6-2 سوابق تصدیق کالیبراسیون
32
7-6-3 الزامات آزمایشگاه
33
7-6-3-1آزمایشگاه داخلی
33
7-6-3-2 آزمایشگاه خارجی
33
8-اندازه گیری، تجزیه و تحلیل بهبود
33
8-1 کلیات
33
8-1-1 شناسایی ابزارهای آماری
33
8-1-2 آگاهی از مفاهیم اساسی آماری
33
8-2 پایش و اندازه گیری
33
8-2-1 رضایت مشتری
33
8-2-1 رضایت مشتری- تکمیلی
34
8-2-2 ممیزی داخلی
34
8-2-2-1 ممیزی سیستم مدیریت کیفیت
35
8-2-2-2ممیزی فرآیند ساخت
35
8-2-2-2-1 ممیزی فرآیند ساخت - تکمیلی
35
8-2-2-3 ممیزی محصول
35
8-2-2-4 برنامه های ممیزی داخلی
35
8-2-2-5 صلاحیت ممیزان داخلی
34
پایش و اندازه گیری فرآیندها
35
8-2-3-1 پایش و اندازه گیری فرآیندهای ساخت
36
8-2-4 پایش و اندازه گیری محصول
36
8-2-4-1 بازرسی جامع ابعادی و آزمون عملکرد
36
8-2-4-2 قطعات ظاهری
37
8-3 کنترل محصول نامنطبق
38
8-3-1 کنترل محصول نامنطبق- تکمیلی
38
8-3-1-1 کنترل کمی . کیفی محصول نامنطبق
38
8-3-2 کنترل محصول بازکاری شده
39
8-3-3 اطلاعات مشتری
39
اجازه ارفاقی مشتری
39
8-3-5 آگاهی از مشکلات در عرصه مصرف
39
8-4 تجزیه و تحلیل داده ها
39
1-4-8تجزیه و تحلیل و استفاده از داده ها
39
8-5 بهبود
40
8-5-1 بهبود مستمر
40
8-5-1-1 بهبود مستمر در سازمان
40
8-5-1-2 بهبود فرآیندهای ساخت
40
8-5-1-3 طرح بهبود مستمر
40
8-5-2 اقدام اصلاحی
41
8-5-2-1 حل مسئله
41
8-5-2-2 خطا ناپذیر سازی
41
8-5-2-3 اثر اقدام اصلاحی
41
8-5-2-4 تجزیه و تحلیل/آزمون محصول مرجوعی
41
8-5-3 اقدام پیشگیرانه
41
8-5-3-1 اقدام پیشگیرانه- تکمیلی
42
منبع:
ندارد.