تحقیق مقاله تاثیر تربیت بدنی بر روی فیزیولوژی زنان

تعداد صفحات: 13 فرمت فایل: word کد فایل: 2251
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی
قیمت قدیم:۵,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲,۹۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله تاثیر تربیت بدنی بر روی فیزیولوژی زنان

    از آنجا که برروی ورزشکاران زن تحقیقات دقیق و گسترده ای صورت نگرفته است،یک اتفاق نظر کلی در مورد سطح عملکرد آنها وجود ندارد.وجود اختلافات فیزیولوژیک و نیز ساختاری بین جنس زن و مرد هم مزید بر علت شده است.اما با توجه به آنچه که تا به امروز میدانیم،به تعدادب از خصوصیات و ویژگی های جنس مونث در ارتباط با ورزش و فعالیت بدنی اشاره میکنیم.

    اگر چه بر اساس نظر سنجی ها،اکثر ورزشکاران زن معتقد به افت عملکرد بدنی در جریان دوران قاعدگی هستند،اما از لحاظ فیزیکی زنان بوده اند که در طی زمان قاعدگی قادر به شکستن رکورد های جهانی شده اند.

    فعالیت ورزشی شدید باعث کاستن سطح استروژن خون میشود،اما لزوماً روی سطح عملکرد بدنی اثری نمی گذارد.

    در تمرینات با شدت برابر،اختلافی در میزان بروز آسیبهای ناشی از ورزش در زن ومرد دیده نمیشود.

    قرص های ضد بارداری احتمالاً سبب تغییرات چشمگیر فیزیولوژیک در بدن زن می شوند،اما تاثیر عمده ای روی عملکرد فرد نخواهند گذاشت.

    حاملگی در 2 تا 3 ماه اول،اثر منفی روی عملکرد نمی گذارد.لابد میدانید در المپیک سال 1956 ملبورن،3 تن از برندگان مدال طلا حامله بودند.حتی بعد از طی حاملگی اگر وضعیت جسمی و شکل پیش از حاملگی زن بازگردد،مشکلی در رقابتهای ورزشی نخواهد داشت.

    ورزش سبب بهبود دانسیته(تراکم)استخوانی زنان نمیشود بلکه فقط سبب حفظ آن میگردد.در صورت مصرف مقادیر کافی کلسیم،ورزش احتمالاً در شکل گیری استخوانهای قویتر کمک خواهد کرد.هیچ محدودیت سنی برای شرکت در ورزشهای استقامتی وجود ندارد.حتی زنان80 ساله هم توانایی شرکت منظم در دوهای ماراتن را دارند،گرچه که مدت زمان طی شده بیشتر خواهد بود.دقیقاً معلوم نیست که آیا زنان سریعتر می دوند یا مردان،فقط می دانیم که در ازای هر دهه عمر،زنان توانایی سرعت بخشی در دویدن به میزان 14 متر در دقیقه دارند.در حالیکه این رقم برای مردان 7 متر در دقیقه است البته با توجه به اختلافات فیزیکی به نظر نمیرسد که زنان توانایی غلبه بر مردان در مسافتهای کوتاه را داشته باشند.اما عکس این موضوع در دوهای در مسافت طولانی صدق می کند که به نظر میرسد به علت چربی بالاتر موجود در بدن زنان است که به عنوان منبع انرژی عمل میکند.به علاوه تعریق ران در دماهای بالاتر بدنی،سبب حفظ و نگهداری بیشتر آب بدن خواهد شد.

    آیا بین مردان و زنان ورزشکار اختلافات فیزیولوژی وجود دارد؟

    بله این اختلافات در زمینه سیستم اسکلتی و عوامل بیومکانیکی نمود

    دارند.ورزشکاران زن بطور معمول(ولی نه همیشه)کوچکتر و کوتاهتر بوده،لگنی پهن تر دارند،زانوها به داخل متمایل شده و ساق پاها انحنای کمتری دارند.این خصوصیات از جمله مواردی است که احتمال ایجاد بعضی از آسیبها مانند دردهای کشککی-رانی را بالا میبرد.ورزشکاران زن درصد بالاتری از چربی بدن داشته و حدود30 درصد قدرت عضلانی کمتری نسبت به مردان دارند که خصوصاً مربوط به اندام فوقانی است.اما در هر صورت به رشته ورزشی خاص است تا اینکه جنسی خاص عاملشان باشد.

    آیا ورزش کردن برای زنان سودمند است؟

    تمرینات منظم ورزشی دارای فواید مشابهی در زنان و مردان است.یعنی کاهش فشار خون،پایین آوردن تعداد ضربان قلب و افزایش ظرفیت هوازی همراه با کاهش درصد چربی بدن،تمام تمام موارد فوق به پیشگیری از آترواسکلروز و بیماریهای قلبی کمک میکنند.به علاوه ورزشهای توام با اعمال وزن روی بدن،سبب تقویت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان می شوند.

    در چه مواردی بانوان نباید ورزش کنند ؟

    زمانی تصور میشد که ورزش شدید به سیستم تولید مثل زنان آسیب وارد میکند.در ضمن عقیده داشتند که زنان خصوصاً در جریان عادت ماهیانه نباید ورزش کنند.امروزه خلاف هر دوی این موارد ثابت شده است.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله تاثیر تربیت بدنی بر روی فیزیولوژی زنان

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    1- ادینگتون و ادگرتون. (1372)، بیولوژی فعالیت بدنی، ترجمه حجت‌الله نیکبخت. تهران، انتشارات سمت.

     

    2- استول، آلن. هاوس، مور. (1371)، روش‌های آماری و کاربرد آن در تربیت بدنی؛ ترجمه حمید سپاسی. تهران، سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.

     

    3- رسایی، محمدجواد. گائینی، عباسعلی. ناظم، فرزاد. (1373)، سازگاری هورمون و ورزش. تهران؛ انتشارات دانشگاه تربیت مدرس.

     

    4- رواسی، علی‌اصغر. (1374)، بررسی تأثیر تمرینات هوازی و بی‌هوازی روی سطح هورمون‌های رشد و تستوسترون. پایان‌نامه دکترای تربیت بدنی، دانشگاه تهران.

     

    5- شارکی، برایان. (1374)، فیزیولوژی ورزش راهنمای مربیان. ترجمه فرهاد رحمانی‌نیا. تهران، انتشارات اداره کل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش.

     

    6- شهبازی، پرویز. ملک‌نیا، ناصر. (1375)، بیوشیمی عمومی. تهران، انتشارات دانشگاه تهران.

     

    7- فاکس، ادوارد. ماتیوس، دونالد. (1372)، فیزیولوژی ورزش، ترجمه علی‌اصغر خالدان، تهران، انتشارات دانشگاه تهران.

     

    8- گایتون، آرتور و هال، جان. (1377)، فیزیولوژی پزشکی، ترجمه فرخ شادان. تهران، انتشارات چهر. 

    .

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت