پایان نامه طراحی و ساخت یک کنترل دمای دیجیتالی تابلو های برق

تعداد صفحات: 75 فرمت فایل: word کد فایل: 1000960
سال: 1387 مقطع: کارشناسی ارشد دسته بندی: پایان نامه مهندسی الکترونیک
قیمت قدیم:۱۴,۱۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پایان نامه طراحی و ساخت یک کنترل دمای دیجیتالی تابلو های برق

    پایان نامه کارشناسی

    گرایش الکترونیک

    چکیده

    هدف از انجام این پروژه طراحی و ساخت کنترل دمای دیجیتالی تابلوهای برق با استفاده از میکروکنترولر AT M32 می باشند. دستگاهی که طراحی و ساخته شده علاوه بر قسمت اتوماتیک دارای بخش است که می توان دما ، فن و هیتر را بصورت دستی تغییر وضعیت داد. تحقق این پروژه کمک شایانی به کنترل دما با دقت بالا در محل های کار ، کارخانجات و بخصوص کارخانه های جوجه کشی می  باشد . طبق برنامه ای که برای این پروژه نوشته شده است دماهایی که بصورت دستی تغییر میکنند ، رنج محدودی دارند که این رنج توسط سازنده مشخص شده است.

    پیشگفتار

     

    با ورود میکرو کنترلر ها به بازار الکترونیک و استفاده از آنها کار را بر روی بسیاری از قسمتهای الکترونیک آسان تر نمود و به خصوص در صنعت با در دست گرفتن کنترل قسمتهای مختلف یک کارگاه یا کارخانه صنعتی منجر به تولید بیشتر با کیفیت بهتر شد و افق وسیعی از کار را بر روی سازندگان قطعات الکترونیک گشود. نکته ای که در صنعت بسیار مهم به نظر می رسد اندازه گیری پارامتر هایی مثل دما ، فشار و میزان جابه جایی اجسام و ... می باشد که کار ها توسط سنسور های مختلف انجام می شود اما روز به روز بر تعداد سنسورها افزوده شده و سنسورهای بهتر با قابلیت های بیشتری به بازار عرضه می گردد  و همچنین دستگاه هایی که توسط میکرو کنترلر ها  ساخته می شود داری انواع مختلفی بوده و کارهای متفاوتی انجام می دهند یکی ازاین دستگاه ها دستگاه کنترل دمای تابلو و اتاقک ها می باشند که توسط میکروکنترلر ها و حتی بردهای الکترونیکی نیز ساخته می شوند.

    پروژه مورد توجه و حائز اهمیت در این پایان نامه در خصوص کنترل دما تابلو های برق می باشد که می توان برای ماشینهای جوجه کشی ، محل کار ، تابلو های برق و غیره میتوان استفاده کرد.

    در این پایان نامه ابتدا توضیح مختصری راجع به میکرو کنترلر های AVR آورده شده  در بخش های بعد یک توضیح راجع به برنامه bascom  ،انواع سنسورهای دما  می خوانید و در پایان نیز شکل مدار و برنامه نوشته شده در میکرو آورده شده است.

            فصل اول

           مقدمه ای بر   AVR

    فصل اول : مقدمه ای بر   AVR

    در این فصل هدف بر این است که یک توضیح کلی در مورد AVR کفته شود

    یکی از جدید ترین میکروکنترلر های قوی عرضه شده به بازار الکترونیک متغلق به شرکت ATMEL به نام میکروکنترلرهای AVR می باشد این میکرو کنترلر هشت بیتی به علت وجود کامپایلر های قوی به زبان سطح بالا مورد استقبال فراوانی قرار گرفت یادگیری و استفاده از این میکروکنترلر بسیار ساده می باشد و دامنه استفاده آن بسیار وسیع می باشد

    از جمله مزیت های آن حافظه بالاتر نسبت به میکروکنترلر های قبلی و وجود دستورات وسیع میباشد و همچنین بر خلاف زبان های سطح بالا که کدهای بیشتری را نسبت به زبان اسمبلی تولید میکردند تولید کدهارا به مینیمم رسانده و با ایجاد تحولی عظیم در معماری میکروکنترلر ها عملیات را تنها در یک سیکل ماشین انجام می دهد و از 32 رجیستر همه منظوره استفاده می کند  که این خود باعث شده که 4 تا 12 بار سریعتر از میکروکنترل های قبلی باشد و دارای  حافظه  کم مصرف غیرفرار نیز می باشند که و با به کار بردن تکنولوژی شرکت ATMEL حافظه های FLASH وEEPROM  در داخل مدار قابل برنامه ریزی هستند

    اکثر میکرو کنترلر ها کلاک اسیلاتور به سیستم را را با نسبت 4/1 یا 12/1 تقسیم می کنند که خود باعث کاهش سرعت می شود امادر AVR کلاک اسیلاتور با کلاک داخلی سیستم یکی می شود و هیچ تقسیم کننده ای در داخل AVR وجود ندارد و بنابراین اختلاف فاز کلاک وجود ندارد.

    تا قبل از به وجود آمدن AVR ها بیشترین توجه به زبان اسمبلی می شد و توجه خیلی کمی در مورد برنامه نویسی میکروکنترل ها به زبان های سطح بالا می شد.

    هدف ATMEL طراحی و معماری میکروکنترل هایی بود که هم برای زبان اسمبلی و هم زبان های سطح بالا مفید باشند به طور مثال  در برنامه نویسی C و BASIC می توان یک متغیر محلی به جای متغیر سراسری در داخل زیر برنامه تعریف کرد که در این صورت در زمان اجرای یک زیر برنامه مکانی از حافظه RAM برای متغییر اشغال می شود در صورتی که اگر متغییری به عنوان متغییر سراسری تعریف شود در تمام وقت مکانی از حافظه FLASH را اشغال می کند.

    همچنین برای دسترسی سریعتر به منغییرهای محلی و کاهش کد نیاز به افزایش رجیسترهای همه منظوره است AVR  ها دارای 32 رجیستر هستند که مستقیم به LOGIC ALU منصل شده اند و تنها در یککلاک سیکل به این واحد دسترسی پیدا می کنند. سه جفت از این از این رجیستر ها می توانند به عنوان رجیستر 16 بیتی استفاده شوند.

    میکرو کنترلر های AVR به سه نوع AT90S ,‌ TINY AVR و MEGAAVR تقسیم بندی شده اند 

  • فهرست و منابع پایان نامه طراحی و ساخت یک کنترل دمای دیجیتالی تابلو های برق

    فهرست:

    9

    پیشگفتار

    10

    فصل اول

    11

    فصل اول: مقدمه ای بر AVR

    12

             1-1میکرو کنترل های TINY AVR

    18

             1-2 میکرو کنترلرهای AT90S

    22

              1-3 میکروکنترلر های MEGAAVR  

    28

               1-4 خصوصیات داخلی MEGA 32

    48

    فصل دوم

    49

    فصل دوم: برنامه Bascom و برنامه نویسی آن

    49

              2-1 برنامه bascom

    51

             2-2 محیط برنامه نویسی

    56

    فصل سوم

    57

    فصل سوم : سنسور های دما

    57

            3-1 ترمومترهای شیشه ای

    57

           3-2 ترمومترهای Bimetal

    58

           3-3 ترمومترهای فشاری

    58

            3-4 ترموکوپل

    59

            3-5 اندازه گیری دما از طریق مقاومت اهمی

    60

           6-3 lm 35  

    61

     فصل چهارم

    62

     ر  فصل چهارم :طراحی و ساخت یک کنتر ل دمای دیجیتالی تابلو های برق

    62

            4-1 برنامه و توضیح آن

    73

            4-2 شکل مدار و توضیحاتی در مورد آن

    75

    نتیجه گیری

    76

    مراجع  

    .

    منبع:

    کتاب میکروکنترلر AVR نوشته علی کاهه

    کتاب اندازه گیری الکترونیکی نوشته مهندس رضایی

    کتاب ابزار کنترل و مبدل ها 1

    ترانس ها و ترانسدیوسر ها

    Help برنامه bascom  از شرکت Atmel

    سایت اینترنتی datasheetarchive

     

     

    .

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت