یولاف⭐️دانلود موضوع تحقیق و مقاله دانش آموزی | پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد یولاف

تعداد 10 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد یولاف در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره یولاف باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات یولاف در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه کاه شامل ساقه های الیافی حاصل از جو ، گندم ، یولاف و یا لگوم ها است . همچنین ساقه و برگهای غلات را که بعد از جدا نمودن دانه های رسیده آن بر جای می مانند را در بر می گیرد. استفاده در تغذیه دام این محصول یک منبع خوب الیاف محسوب میشود ، اما میزان پروتئین و انرزی آن کم است . غالبا عقیده بر این است که کاه یولاف خوش خوراک ترین کاه است . ترکیبات کاه بیشتر تحت تاثیر مرحله بلوغ ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

تولید کمپوست مقدمه هدف از تولید کمپوست، ایجاد یک محیط غذایی یکنواخت، حاوی خصوصیات لازم جهت رشد و نمو میسلیوم قارچ و عاری از هرگونه عوامل رقیب باکتریایی، ویروسی می‌باشد. میسلیوم قارچ در انواع مختلفی از مواد گیاهی و کودهای حیوانی، قادر به رشد و نمو می‌باشد که از ترکیب متناسب این گونه مواد با هم و گذراندن مراحل تجزیه و تخمیر، ترکیبی همگن بدست آمده که مملو از حشرات و موجودات ...

تعداد صفحه: ۸۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

چکیده به منظور ارزیابی عملکرد دانه، توان ذخیره سازی مواد فتوسنتزی، برآورد انتقال مجدد و مشارکت آنها در عملکرد دانه ارقام جو، آزمایشی در سال زراعی 1388 در مزرعه پزوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. فاکتورهای مورد بررسی شامل ارقام جو در چهار سطح (لیسیوی، سهند، بهمن و ماکویی) و تاریخ های مختلف کاشت در ...

تعداد صفحه: ۳۲۶ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

فصل اول ویژگی ، ساختار و ترکیبات دانه ‌ غلات -1-ویژگیهای غلات غلات مهمترین منبع غذایی انسان می باشد . حدود 70 65 درصد از کربوهیدراتها ، پروتئینها و همچنین قسمت زیادی از ویتامینهای گروه B ، املاح و عناصر کم مقدار رژیم غذایی مردم ایران از طریق غلات و فرآورده های آن تأمین می شود . گندم ، چاودار ، جو ، یولاف ( جودوسر ) ، برنج ، ارزن و ذرت در گروه غلات قرار می‌‌گیرند که در این میان ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی ورزشی و تفریحی

sdsdfb sdf جیره شماره سه جیره شماره دو جیره شماره یک اجزاء جیره -- -- 39% ذرت 27% 33% -- جو 24% 20% -- جو دو سر (یولاف) 10% 13% 20% کنجاله سویا 14% 10% 5% پودر گوشت 4% 4% 3% پودر استخوان -- -- 33% یونجه خشک -- 20% -- شبدر قرمز خشک 21% -- -- علف خشک مرغوب + + + ویتامین و مواد معدنی سیبسیبسیب

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کشاورزی زراعت

تغذیه گندم مساله‌ی اساسی تغذیه گندم‌ در دیمزارها، تنظیم مقدار کود بر اساس رژیم رطوبتی قابل انتظار در منطقه رشد گیاه می‌باشد. در شرایط بارندگی محدود، ضرورتاً بایستی مصرف کودهای شیمیایی را به اندازه‌ای محدود نمود که موجب گیاه‌سوزی نشده و گیاه با استفاده از رطوبت موجود، بتواند از کود استفاده نموده و عملکرد مناسب را تولید نماید. به عبارت دیگر از به هم خوردن تعادل حساس و بحرانی بین ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کشاورزی زراعت

فصل اول معرفی سازمان: مرکز تحقیقات اصلاح نهال و بذر، همان‌طور که از اسم آن پیداست، اصلاح رقم‌های مختلف است، یعنی مقایسه ارقام مختلف و رسیدن به یک نتیجه‌ای که کدام رقم بهتر است که این مقایسه هم در طرح‌های بهزراعی، مثل مقایسه فاصله ردیف‌ها، فاصله بوته‌ها، عمق کاشت و ... و معرفی یک رقم برتر به کشاورز و یا وارد کردن ارقام مختلف از مراکز تحقیقاتی بین‌المللی و آزمایش کردن آنها در ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کشاورزی زراعت

3-1-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی کارخانه آرد زاودی در سال 1369 تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این کارخانه مربوط به تولید آرد می باشد که با استفاده از دستگاههای پیشرفته تبدیل گندم به آرد صورت می گیرد . محصولات تولیدی این کارخانه شامل آرد و سبوس می باشد. شایان ذکر است کارخانه آرد زاودی در شهرستان بندر ترکمن خیابان جمهوری اسلامی ابتدای خیابان نامی واقع شده است. 3-2-غلات: غلات ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کشاورزی زراعت

معرفی سازمان: مرکز تحقیقات اصلاح نهال و بذر، همان‌طور که از اسم آن پیداست، اصلاح رقم‌های مختلف است، یعنی مقایسه ارقام مختلف و رسیدن به یک نتیجه‌ای که کدام رقم بهتر است که این مقایسه هم در طرح‌های بهزراعی، مثل مقایسه فاصله ردیف‌ها، فاصله بوته‌ها، عمق کاشت و ... و معرفی یک رقم برتر به کشاورز و یا وارد کردن ارقام مختلف از مراکز تحقیقاتی بین‌المللی و آزمایش کردن آنها در مناطق مختلف ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه: امروزه با توجه به اهمیت و کاربرد روز افزون علم کشاورزی و نقش ویژه این رشته در تأمین مواد غذایی و با توجه به رشد شدید جمعیت و افزایش نیاز مصرف سرانه مواد غذایی درکشور لزوم افزایش تولید محصولات کشاورزی مخصوصاً برای کشور ما بسیار موضوع مهم و با اهمیتی می باشد. در ایران چون اکثر تولید کنندگان محصولات کشاورزی در روستاها زندگی می کنند باید روستاها را با تکنولوژی روز و با علم ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت