تعداد 100 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد بسته بندی مواد غذائی در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره بسته بندی مواد غذائی باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات بسته بندی مواد غذائی در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.
آئین کار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی 1 هدف و دامنه کاربرد در این آئین کار استاندارد و ضوابط کلی مربوط به ساختمان , تاسیسات , تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانههای ثابت که بمنظور نگهداری مواد غذائی و کشاورزی ساخته میشوند بیان میگردد . 2 تعریفها و اصطلاح ها 2-1- تعریف بارها 2-1-1- بار برودتی باریست که در زمان مورد نظر به دستگاهها ...
چکیده با توجه به اهمیت بسته بندی در کاهش فساد مواد غذائی و تاثیر آن بر روی فروش محصول ، توجه به جنبه های مختلف آن بسیار ضروری است پلاستیکها طیف گسترده ای از موادی هستند که در سالهای اخیر استفاده روز افزونی از آنها جهت بسته بندی مواد غذائی صورت می گیرد . یکی از مسائلی که در استفاده از مواد بسته بندی باید مورد توجه واقع شود امکان هر گونه واکنش بین ماده بسته بندی و ماده محتوی آن و ...
- 1 مقدمه : خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، که مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون ، معده و غیره پیشگیری کند . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم ...
بسمه تعالی پیشگفتار آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن که بوسیله کمیسیون فنی نگهداری مواد غذایی در سرد خانه زیر صفر تهیه و تدوین شده و در هشتادمین کمیته ملی استاندارد فرآوردههای کشاورزی و غذائی مورخ 68/8/30 مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان آئین کار رسمی ایران ...
ماشینهای بستهبندی مواد غذایی ماشینهای مورد استفاده جهت بستهبندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار میگیرند بیان یک تقسیمبندی جامع و مانع برای همه ماشینها کاری مشکل است اما در ذیل سعی شده با ارائه یک تقسیمبندی با توجه به نحوه عمل کرد این ماشینهای شمای کلی از تنوع ماشینهای مورد استفاده در صنایع غذایی و بستهبندی مواد غذایی ارائه گردد. 1- ماشینهای ...
مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد . با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشین های مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت ...
آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که ...
خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودر و گرانول ) ظرفیت : 2075 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1888 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 188 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1700 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: سیزده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...
خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودری ) ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1388 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 138 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال سود ویژه : 15/997 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : شانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماهمقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم ...
موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( گرانول ) ظرفیت : 1400 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 47/1363 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 47/143 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1220 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماهمقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...
گندیده شدن یا کپک زدن یا خراب شدن چیزی : آغاز تخریب تدریجی است که یا هم اکنون زنده اند یا قبلا حیات داشته اند که کلا مواد عالی نامیده می شود . می توانیم بقایای برگهای سال گذشته را در جنگل بر روی زمین مشاهده کنیم اینها نشانه های تخریب هستند ار گانیدسم های بسیار کوچک باعث تخریب می شوند ارگانیدسم نامی کو که هر موجود زنده ای داده می شود که گاهی میکروب نامیده می شود . انها قارچها و ...
استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این ...
ضوابط تاسیس و بهره برداری آزمایشگاههای غیر دولتی کنترل مواد غذائی ، آرایشی و بهداشتی هدف : این آئین نامه به منظور صدور مجوز فعالیت آزمایشگاههای کنترل فرآورده های غذائی و آرایشی و بهداشتی و در راستای اجرای ماده 10 آئین نامه اجرائی ماده 7 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی تدوین شده است. تعریف : آزمایشگاههای غیر دولتی کنترل مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی، سم شناسی و ...
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآوردهها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: (تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...
انبار داری تعریف انبار : انبار محلی است برای نگهداری کالاها یا مواد که موجودهای ان بر اساس یک سیستم صحیح طبقه بندی ، ثبت و نگهداری می شوند . تقسیم بندی انبار از نظر کیفی : تقسیم بندی انبار از نظر نوع کالا 1. انبار مواد اولیه – انبار قطعات یدکی – انبار قطعات سنگین و انبار قطعات ساخته شده – انبار فلزات – انبار غذائی – انبار مالتجاره و انبار تدارکات و انبار سازمان خدمات 2. تقسیم ...
آنفلوانزا ( Influenza ) با محافظت خود در مقابل بیماری آنفلوانزا از دیگران محافظت کنیم تعریف بیماری آنفلوانزا: بیماری آنفلوانزا، یک بیماری حاد ویروسی دستگاه تنفسی است که معمولا خود محدود شونده است و در موارد همه گیری، عوارض و مرگ و میر بیشتری دارد. علایم بیماری: تب بالای 38 درجه سانتیگراد، سردرد، خستگی، بدن درد، آبریزش بینی و چشم، ناراحتی گلو و سرفه. راه انتقال: ترشحات حلق و بینی ...
این مقاله اطلاعات کامل در رابطه با بهداشت دهان ودندان برای تمام افراد جامعه به تفکیک ارائه می گردد مقدمه: سلامت انسانها و در نتیجه سلامت جامعه نقش مؤثری در توسعه و توانمندی جامعه دارد ،سلامت محور توسعه است و سطح سلامتی جامعه نیز از توسعه یافتگی آن تا ثیر می پذیرد . مهمترین مساله در این راستا آگاهی و شناخت کامل افراد می باشد و این امر میسر نمی گردد مگر به کمک بهره گیری از روشهای ...
بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد روش نگهداری میوهها و سبزیهای تازه در سردخانه که به وسیله کمیسیون فنی استاندارد روش نگهداری میوهها و سبزیهای تازه در سردخانه زیر نظر کمیته ملی استاندارد مواد خوراکی و فرآوردههای کشاورزی و تحت نظارت شورای عالی استاندارد در مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه و تدوین گردیده است به استناد ماده یک (( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه ...
بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد آئین کار نگهداری گلابی در سردخانه نخستین بار در سال 1353تهیه گردیده است، براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تایید کمیسیون فنی مربوطه برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در دویست و پانزدهمین کمیته ملی استاندارد کشاورزی و غذائی مورخ 76/12/13تصویب شد اینک باستناد بند 1 ماده 3قانون اصلاحی قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب ...
مقدمه : نظر به اینکه جهت پرسنل فنی شاغل در ادارات نظارت و آزمایشگاههای کنترل مواد غذایی که تحت عنوان شغلی تکنیسین آزمایشگاه انجام وظیفه می نمایند، تاکنون آموزش مدون وجود نداشته و شاغلین مذکور، اکثراً از دیپلمه هائی تشکیل می شوند که با فراگیریهای تجربه به کار اشتغال دارند. جهت افزایش کارآئی و آشنائی این افراد با روشهای نوین علمی و فنی، لازم بود آموزش را با توجه به نیاز در این ...
بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد شرایط فیزیکی نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه که بوسیله کمیسیون فنی میوهها و سبزیجات تهیه و تدوین شده در بیست و هفتمین جلسه ملی کشاورزی و مواد غذائی مورخ 57/6/7 تصویب گردید . پس از تأیید شورای عالی استاندارد و به استناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه 1349) به عنوان استاندارد رسمی ایران ...
سرفصل ها: اهمیت شیر- انواع نژادها گاوهای شیری – انواع نژاد گوسفند وبز شیری مکانیزم تولید شیر و عوامل موثر برتولید آن- اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیکی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }. خواص شیمیایی ترکیبات شیر – چربی ها – لاکتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح وعناصر. بهداشت ومیکروبیولوژی شیر- حمل ونقل – جمع آوری – ذخیره سازی لوازم ...
تاریخچه تاسیس در سال 1342 با نام کارخانه داروسازی داروپخش و تولید 20 قلم دارو شامل قرص و شربت و فرآورده های تزریقی تحت لیسانسسال 1357 تحت مالکیت وزارت بهداشت وتولید محصولات با نام ژنریکسال 1359 دگرگونی در ساختار تشکیلاتی سال 1371 تحت مالکیت سازمان تامین اجتماعیسال 1372 تغییر از سهامی خاص به عام سال 1377 یکی از شرکتهای تابع شرکت داروپخش با نام شرکت کارخانجات داروپخش ( سهامی عام ) ...
چکیده: فقر عبارت از ناتوانی انسان درفراهم آوردن نیازهای بنیادی خود جهت رسیدن به یک زندگی آبرومندانه وشایسته می باشد. این تعریف به مفهوم عبارت ((آبرومندانه وشایسته )) بستگی دارد ، زیرا این مفهوم را فقط می توان درقالب قضاوتهای فردی و محیطی شناسائی کرد و تردیدی نیست که درهر اجتماع و از هردیدگاه تعریف متفاوتی ازآن را می توان ارائه داد . این تعریف برداشتی کلی ازمفهوم فقر را به دست می ...
پایان نامه برای دریافت درجۀ کارشناسی رشتۀ شیمی کاربردی معرفی شرکت آساک سنجش شرق شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه ...
پایان نامه دوره کارشناسی مقدمه: در ابتد لازم میدانم در مورد شیمی داروئی و تعریفاتی که در این رشته وجود دارد صحبت کنم. ملاحضات اساسی شیمی داروئی: الف تعریف: دکتر گلن اوت یوت شیمی داروئی را بطور مناسبی تعریف کرده است. در تعریف او، شیمی داروئی رشتهای است که اصول شیمی و زیست شناسی را بکار گرفته است و دانشی میآفریند که در آن، مواد درمانی حاصل میگردند. از اینرو شیمیداروئیدانها ...
مهندسی شیمی (طراحی فرآیندهای صنایع نفت) پایان نامه کارشناسی مقدمه شیمی آلی شیمی ترکیبات کربن است. مواد آلی به دو دسته تقسیم میشوند: 1- آلیفاتیکها 2- آروماتیکها آلیفاتیکها شامل آلکانها، آلکنها، آلکینها، الکلها، اترها، استرها، اسیدها، آلدهیدها، کتونها و ... میشود. اکنون ما فقط به بحث و بررسی شاخهای از آلکانها میپردازیم. از لحاظ فیزیکی آلکانها، ترکیبات غیرقطبی ...
بررسی روشهای بازاریابی در شرکت سامسونگ : پیشگفتار : تبلیغات در زندگی روزمرهٔ ما نقش عظیمی ایفا میکند، متأسفانه این موضوع از دید بسیاری از مردم پنهان است، بهگونهای که حتی گاهی مدیران و صاحبان صنایع، با دیدی ناباورانه و شکاک به تبلیغات مینگرند. شاید بتوان به جرأت گفت که غیر از دستدرکاران این حرفه تقریباً هیچکس از جادوی تبلیغات و مفهوم کاربردی آن بهدرستی اطلاع ندارد، حتی به ...
مقدمه بدون شک بخشی از پیروزیها و پیشرفتهایی که در زمینه علم پزشکی، دارو سازی زیست شناسی، گیاه شناسی، جانور شناسی و صنعت تهیه و نگهداری مواد غذایی حاصل شده مدیون زحمات علمای میکروبیولوژی است. جهان امروز با مشکل کنترل میکروبهای بیماریزا بخصوص در کشورهای جهان سوم روبروست و دانشمندان در پی مقابله با آنها هستند. یکی از این میکروبها سالمونلا است که باعث بیماری عفونی سالمونلوز در ...
استاندارد های غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO ...
- آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه سرفصل ها: اهمیت شیر- انواع نژادها گاوهای شیری – انواع نژاد گوسفند وبز شیری مکانیزم تولید شیر و عوامل موثر برتولید آن- اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیکی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }. خواص شیمیایی ترکیبات شیر – چربی ها – لاکتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح ...
سند ملی توسعه فرابخشی برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران پیشگفتار بخشی از ماموریت تدوین برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران تهیه اسناد ملی توسعه بخشی و فرابخشی است. در همین ارتباط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ماموریت یافت که سند ملی فرابخشی امنیت غذا و تغذیه طبق نامه شماره 54509/101 مورخ 2/4/83 سازمان مدیریت و ...
پایان نامه کارشناسی مقدمه شیمی آلی شیمی ترکیبات کربن است. مواد آلی به دو دسته تقسیم میشوند: 1- آلیفاتیک ها 2- آروماتیکها آلیفاتیکها شامل آلکانها، آلکنها، آلکینها، الکلها، اترها، استرها، اسیدها، آلدهیدها، کتونها و ... میشود. اکنون ما فقط به بحث و بررسی شاخهای از آلکانها میپردازیم. از لحاظ فیزیکی آلکانها، ترکیبات غیرقطبی میباشند و به مقدار خیلی کم در آب محلول و در ...
همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...
جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...
بررسی و برآوردهای فنی مقدمه طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاههای تجربی و علمی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه به منظور نیل به اهداف تولید میباشد. بررسی امکان احداث و نحوه تأمین مواد اولیه، تعیین میزان سرمایهگذاری، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصصها و مهارتهای بالقوه و بالفعل موجود در کشور و ... مطالعات ...
پاره ای از مقررات مربوط به صدور موافقت نامه اصولی : صدور موافقتنامه اصولی موکول به مقایسه و انطباق پرسشنامه های تکمیل شده ، دریافتی با معیارهائی مانند : مناسب ترین قیمت تمام شده، صرفه جویی ارزی بیشتر ، استفاده حداکثر ازمنابع داخلی ، ایجاد ارزش افزوده بالاتر ، انتخاب تکنولوژی مناسب ، انطباق ویژگی های کالا با استاندارد ملی و با استاندارد قابل قبول ، اثر طرح در ایجاد صنایع جنبی ، ...
خلاصه طرح : تاریخچه : کارخانه تولیدی بهگل خراسان واقع در شهرک صنعتی طوس در سال 1351 تاسیس گردیده که تحت حمایت آستان قدس رضوی بود. که بعدها به علت پیشرفت در کار و تولیدات فراوان این شرکت از حمایت آستان قدس رضوی بیرون آمد ، و سهامی آن خاص گردید . که هم اکنون پس از 18 سال سهامی خاص بودن به پیشرفتهایی از قبیل افزایش کارکنان بخشهای اداری ، کارگران و سرویسهای ایاب و ذهاب و گسترش مساحت ...
41 تامین مواد اولیه منطقه درصد داخلی 75 درصد و خارجی 75 درصد (منشا بر حسب قیمت) 51 تعداد کارکنان مدیریت (یا مهندس ) : 7 نفر پوستر تولیدی (تکنسین 7 نفر کارگر 24 نفر) کل پرسنل واحد : 3 8 نفر 6 1 تاسیسات زیربنائی توان برق kw : فرآیند تاسیسات ، اضطراری کل توان برق مورد نیاز : 200 کیلو وات کیفیت و میزان مصرف روزانه آب : 12 متر مکعب نوع و مقدار مصرف روزانه سوخت فرآیند : 220 لیتر ...
چکیده طرح نام شرکت: پودر تخم مرغ ایران موضوع طرح: تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را ...
از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب ...
فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...
مقدمه: از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید پلاست فوم پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید ظروف شیشه ای پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...
خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید یونو پانل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...
پاره ای از مقررات مربوط به صدور موافقت نامه اصولی صدور موافقتنامه اصولی موکول به مقایسه و انطباق پرسشنامه های تکمیل شده ، دریافتی با معیارهائی مانند : مناسب ترین قیمت تمام شده ، صرفه جویی ارزی بیشتر ، استفاده حداکثر ازمنابع داخلی ، ایجاد ارزش افزوده بالاتر ، انتخاب تکنولوژی مناسب ، انطباق ویژگی های کالا با استاندارد ملی و با استاندارد قابل قبول ، اثر طرح در ایجاد صنایع جنبی ، ...
گزارش آزمایشگاه جلسه اول کشاورزان معتقدند گوگرد برای جلوگیری از تش باد درفصل تابستان کاربرد دارد . اما درواقع درفصول گرم بخصوص دراستانهای جنوبی اگر دردمای 30 درجه سانتیگراد به بالا به گیاه گوگرد داده شود گیاه دچارسوختگی می شود ودرحالت سبز. گیاه خشک میشود وباعث نرسیدن مواد غذائی به ریشه شده وریشه دچار نکروز می شود.علائم موجود برروی این بوته گوجه فرنگی شامل سوختگی برگ پوسیدگی ریشه ...
مقدمه : پلی اتیلن ترفتالات (PET) پلاستیک گرما نرمی است که از پلیمر شدن تراکمی اتیلن گلایکول (EG) و اسید ترفتالیک خالص (PTA) بدست می آید . این پلیمر در گریدهای الیاف برای تولید نخ و بافت و انواع پارچه در صنایع نساجی ، فیلم برای استفاده در عکس های رادیولوژی و بطری برای ساخت انواع بطری های نوشیدنی ، نوشابه ها و بسته بندی مواد غذایی به کار می رود . مصرف PET به دلیل سبکی بسته بندی ...
فصل اول شناسایی روش تحقیق طرح تحقیق: بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی اهداف تحقیق: چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگی این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند. دوماً : یک اطلاعات کلی از ...
فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسروسازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...
مقدمه در سال 1035 بعد از میلاد فردی ایرانی (انصاری خراسانی) سفری به مصر کرد و اولین بار دید که سبزیجات جهت فروش در کاغذ پیچیده می شوند و این اولین سند برای بسته بندی محسوب می شود. مرکز تجارت بین المللی سازمان ملل متحد در سال 1993 در چهاردهمین گزارش ارسالی خود به کشورهای عضو می نویسد در چند ماه اخیر گزارشهای ناخوشایندی در مورد آلوده کردن محیط زیست ناشی از ضایعات بسته بندی های ...
اصول پایه در طراحی بسته بندی طراحی بسته بندی را از چهار منظر مختلف می توان بررسی کرد: روشی برای حفاظت محتویات بسته عامل موثری بر قیمت گذاری محصول بازاریابی که ویژگیها, و مزایای محصول را تبلیغ می کند. بخشی از خود محصول این مبحث به دو ویژگی آخر می پردازد , در حقیقت جایی که طراحی در راستای افزودن ارزش واقعی مطرح است . البته این به این معنی نیست که طراحی نقشی در بهبود نگهداری کالا ...
طراحی بسته بندی را از چهار منظر مختلف می توان بررسی کرد: روشی برای حفاظت محتویات بسته عامل موثری بر قیمت گذاری محصول بازاریابی که ویژگیها, و مزایای محصول را تبلیغ می کند. بخشی از خود محصول این مبحث به دو ویژگی آخر می پردازد , در حقیقت جایی که طراحی در راستای افزودن ارزش واقعی مطرح است . البته این به این معنی نیست که طراحی نقشی در بهبود نگهداری کالا یا کمک به بهبود راندمان قیمت ...
مقدمه : آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر مناسب برای حرکت های سازنده ای چون سازمان نظام بسته بندی فراهم شود . امروز روزی دیگر است . همان طور که دیگر کسی گرافیک را با ترافیک اشتباه نمی گیرد می توان گفت بسته ...
بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی بسته بندی چهره کالاست. در یک تقسیم بندی کلی، سه سطح اصلی می توان برای هر کالا در نظر گرفت. اول خود کالا که خدمات مشکل گشا یا فواید اساسی آن را هنگام خرید انتظار دارند. شالوده کالا پاسخ به این پرسش است که خریدار واقعاً چه چیز را می خرد؟ در سطح بعدی طراحان کالا بر مبنای شالوده کالا، یک کالای واقعی را به وجود می آورند که بسته بندی در این سطح قرار می ...
نقش بسته بندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و مصرفکننده) لزوم ایجاد بسته مناسب در جهت فروش اجناس تولیدی کارخانجات، نقش پیدایش شکل و روش خاصی در ارائه آن به مصرفکنندگان میباشد. بدین صورت که اجناس تولیدی میبایست در جهت استانداردهای خاص مصرفی حرکت کرده و آن چیزی نیست مگر سلایق فردی و عامهپسند. لذا حجم وسیع از اجناس مصرفی بهدلیل داشتن بازار رقابتی شروع به خودنمایی کرده و ...
پیش گفتار استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی" که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران ...
فیلم های پلی اتیلنی در بسته بندی های صنایع غذایی امروزه استفاده از چند لایه ها مخصوصا فیلم پلی اتیلنی رواج پیدا کرده و کاربرد و کارایی این مواد بیشتر شده است. LDPE,LLDPE که ماهیت شان بر پایه پلی اتیلنی محور اصلی بحث ما هستند.آنها گرانول هایی از خانواده پلی اتیلن هستند و در صنعت لفافهای پلاستیک به طور کلی به عنوان LLDPE شناخته می شوند. LDPE,LLDPE به تنهایی کاربرد محدودی در بسته ...
فصل اول معرفی محصول ) معرفی محصول آب معدنی ، محصول بسته بندی شده آب گوارا قابل شربی است با ویژگیهای فیزیکی شیمیایی میکروبیولوژی تعریف شده که مستقیما از چشمه و یا نقاط حفر شده از طبقات زیرزمینی بدست می آید دارای خواص بهداشتی و درمانی باشد و در معرض هیچگونه پالایش خارج از استانداردهای مربوطه قرار نگیرد و در محل چشمه و یا منابع آبی مربوطه در شرایط خاص بهداشتی ، بسته بندی گردد. آب ...
چکیده پژوهش حاضر به منظور بررسی سبکهای حل مساله و شیوه های مقابل افراد وابسته به مواد مخدر و مقایسه آن با افراد غیر معتاد انجام شده است. در این مطالعه 240 نفر مورد ارزیابی قرار گرفتند. آ زمودینها شامل دو گروه افراد وابسته به مواد مخدر(120 نفر) و افراد عادی 120 نفر بودند. برای ارزیابی سبکهای حل مساله مقیاس حل مساله کمیدی و لانگ(1996) و برای ارزیابی شیوه های مقابله پرسشنامه شیوه ...
مقدمه کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد. کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته بندی شود را روی رول قرار می دهند.این قطعه به وسیله یک جک به درون پلاستیک شیرینگ هدایت می شود پس از آن به وسیله قیچی پلاستیک بریده ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو ظرفیت : 800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی سرمایه گذاری کل: 2312 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 232 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2080میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه اشتغالزایی : بیست نفر مقدمه: علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات ...
خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی چای تی-بگ محل اجرا: کلیه مناطق کشور سرمایه گذاری کل: 9/1043 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 9/113 میلیون ریال سهم تسهیلات: 930 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: هفت ماه میزان اشتغالزایی : هفده نفر مقدمه : از نظر کاشت و مصرف چای، چین اولین محلی است که این گیاه در آنجا کاشته شده و به مصرف رسیده است . از این کشور ، چای به سایر نقاط عالم برده شده است و در ...
خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی خرما ظرفیت : دو هزار تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی سرمایه گذاری کل: 54/1405 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 54/145 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : 15 نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : درخت خرما درمیان ساکنین مناطق خرما خیز ، درخت روزی وبرکت نامیده شده وبخش اعظم انرژی ...
خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی خشکبار (آجیل) به ظرفیت 1000 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 7/1958 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 7/198 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1760 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : پانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: یازده ماه مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...
خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی عسل به ظرفیت 240 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 3/1714 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 3/174 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1540 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 17 ماه مقدمه : عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی ...
خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمز ظرفیت : 1600 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 84/2455 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 84/245 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2210 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و شش نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده ...
خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 71/2289 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 71/229 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2060 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و نه نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی نمک یددار ظرفیت : 4000 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 2/1725 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 2/175 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1550 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 18 ماه اشتغالزایی : هفت نفر مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راههای مختلف به مخاطره میاندازد. مهم ترین تاثیر منفی کمبود ید، عدم رشد طبیعی ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 88/824 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 88/84 میلیون ریال سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه مقدمه : تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از ...
خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع سبزی تازه و خرد شده ظرفیت : 1700 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1123 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 123 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1000 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...
خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه ظرفیت : 800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 11/1379 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 11/139 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه مقدمه : جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده میشد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و ...
خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی میگو ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 5/2194 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 5/224 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1970 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و هفت نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : بستهبندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...