بسته بندی بهداشتی⭐️دانلود موضوع تحقیق و مقاله دانش آموزی | پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد بسته بندی بهداشتی

تعداد 100 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد بسته بندی بهداشتی در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره بسته بندی بهداشتی باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات بسته بندی بهداشتی در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: تحقیق مقاله بهداشت

پیش گفتار استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی" که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

اصول پایه در طراحی بسته بندی طراحی بسته بندی را از چهار منظر مختلف می توان بررسی کرد: روشی برای حفاظت محتویات بسته عامل موثری بر قیمت گذاری محصول بازاریابی که ویژگیها, و مزایای محصول را تبلیغ می کند. بخشی از خود محصول این مبحث به دو ویژگی آخر می پردازد , در حقیقت جایی که طراحی در راستای افزودن ارزش واقعی مطرح است . البته این به این معنی نیست که طراحی نقشی در بهبود نگهداری کالا ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

طراحی بسته بندی را از چهار منظر مختلف می توان بررسی کرد: روشی برای حفاظت محتویات بسته عامل موثری بر قیمت گذاری محصول بازاریابی که ویژگیها, و مزایای محصول را تبلیغ می کند. بخشی از خود محصول این مبحث به دو ویژگی آخر می پردازد , در حقیقت جایی که طراحی در راستای افزودن ارزش واقعی مطرح است . البته این به این معنی نیست که طراحی نقشی در بهبود نگهداری کالا یا کمک به بهبود راندمان قیمت ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: تحقیق مقاله اقتصاد

بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی بسته بندی چهره کالاست. در یک تقسیم بندی کلی، سه سطح اصلی می توان برای هر کالا در نظر گرفت. اول خود کالا که خدمات مشکل گشا یا فواید اساسی آن را هنگام خرید انتظار دارند. شالوده کالا پاسخ به این پرسش است که خریدار واقعاً چه چیز را می خرد؟ در سطح بعدی طراحان کالا بر مبنای شالوده کالا، یک کالای واقعی را به وجود می آورند که بسته بندی در این سطح قرار می ...

تعداد صفحه: ۱۶۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کامپیوتر

مقدمه : آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر مناسب برای حرکت های سازنده ای چون سازمان نظام بسته بندی فراهم شود . امروز روزی دیگر است . همان طور که دیگر کسی گرافیک را با ترافیک اشتباه نمی گیرد می توان گفت بسته ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

فصل اول معرفی محصول ) معرفی محصول آب معدنی ، محصول بسته بندی شده آب گوارا قابل شربی است با ویژگیهای فیزیکی شیمیایی میکروبیولوژی تعریف شده که مستقیما از چشمه و یا نقاط حفر شده از طبقات زیرزمینی بدست می آید دارای خواص بهداشتی و درمانی باشد و در معرض هیچگونه پالایش خارج از استانداردهای مربوطه قرار نگیرد و در محل چشمه و یا منابع آبی مربوطه در شرایط خاص بهداشتی ، بسته بندی گردد. آب ...

تعداد صفحه: ۱۳۶ دسته بندی: پایان نامه مهندسی مواد و متالورژی

مقدمه طراحی بسته بندی در دنیای امروز یکی از هیجان انگیزترین عرصه ها در بازار تولید و مصرف است که با مددگیری از صنایع و فنون مختلف مرزهای متعددی را گذرانده است. تمامی کوششهایی که صرف طراحی یک بسته می گردد و هنگامی به هدف خود دست می یابد که خریدار و مصرف کننده با رؤیت بسته مورد نظر ضمن کسب اطمینان از سلامت محتوی بسته، بدلیل قدرت و گیرایی طراحی بسته مورد نظر، مجذوب شده و آن را ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد. کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته بندی شود را روی رول قرار می دهند.این قطعه به وسیله یک جک به درون پلاستیک شیرینگ هدایت می شود پس از آن به وسیله قیچی پلاستیک بریده ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی خرما ظرفیت : دو هزار تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استان‌های جنوبی سرمایه گذاری کل: 54/1405 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 54/145 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : 15 نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : درخت خرما درمیان ساکنین مناطق خرما خیز ، درخت روزی وبرکت نامیده شده وبخش اعظم انرژی ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی خشکبار (‌آجیل) به ظرفیت 1000 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 7/1958 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 7/198 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1760 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : پانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: یازده ماه مقدمه : بسته‌ بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمز ظرفیت : 1600 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 84/2455 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 84/245 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2210 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و شش نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 71/2289 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 71/229 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2060 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و نه نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودر و گرانول ) ظرفیت : 2075 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1888 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 188 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1700 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: سیزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع سبزی تازه و خرد شده ظرفیت : 1700 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1123 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 123 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1000 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی میگو ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 5/2194 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 5/224 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1970 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و هفت نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال. برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار می گیرد تغییر رنگ می دهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسید ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازار یابی قرارد گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهمئ برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد. در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول -1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی 4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای فصل دوم ظرفیت ها فصل دوم – تعیین ظرفیت : ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودری ) ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1388 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 138 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال سود ویژه : 15/997 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : شانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( گرانول ) ظرفیت : 1400 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 47/1363 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 47/143 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1220 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع میوه ظرفیت : 2200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1400 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 140 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : بیست و پنج نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید و بسته بندی انواع سبزی خشک شده ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 3/967 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 3/97 میلیون ریال سهم تسهیلات: 870 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی و چهار نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

1- معرفی محصول به طور کلی چیپس میوه جات به میوه‏هایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه‏های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوه‏ها گرفته میشود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه شیر و محصولات لبنی فرآورده ای با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار است و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین ، چربی ، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری می باشد . بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تامین و هم از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری نماید . هنوز در بسیاری از مناطق روستایی و عشایری ...

تعداد صفحه: ۱۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

آنفلوانزا ( Influenza ) با محافظت خود در مقابل بیماری آنفلوانزا از دیگران محافظت کنیم تعریف بیماری آنفلوانزا: بیماری آنفلوانزا، یک بیماری حاد ویروسی دستگاه تنفسی است که معمولا خود محدود شونده است و در موارد همه گیری، عوارض و مرگ و میر بیشتری دارد. علایم بیماری: تب بالای 38 درجه سانتیگراد، سردرد، خستگی، بدن درد، آبریزش بینی و چشم، ناراحتی گلو و سرفه. راه انتقال: ترشحات حلق و بینی ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله روانشناسی

از مجموعه نظامهای طبقه بندی که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرند ، طبقه‌بندی چندمحوری به دلیل تکمیل محورهای تکمیلی و کمک و تشخیصی متعدد ، نظام مناسبی برای تشخیص و طبقه بندی فراهم می سازد . دو طبقه بندی چند محوری هر محور نشانگر آگاهیهای تکمیلی در مورد علایم ، سبب شناسی ، سطح سازگاری ، میزان استرس و ... است . تجدیدنظر چهارم راهنمای تشخیصی آماری اختلالهای روانی (DSM IV) یکی از ...

تعداد صفحه: ۲۰۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی معماری

مقدمه : مرکز درمانی بهداشتی شهر یکی از عناصر زنجیره درمانی کشور است که به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران احداث می شود. مرکز درمانی و بهداشتی مورد نظر به صورت درمانگاه مستقل وابسته به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی خواهد بود که می تواند جمعیت 15 هزار نفری محله ای از شهر را پوشش دهد. رئوس برنامه کار شامل بخش درمانی-بهداشتی و اداری خدماتی می باشد. از آنجا که ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: پایان نامه علوم پزشکی

پایان نامه : برای دریافت دکترای حرفه ای سابقه و هدف: سل از جمله بیماری های شایع عفونی است و از جمله افرادی که در ریسک ابتلا به سل هستند پرسنل بهداشتی درمانی بیمارستان ها می باشند. هدف از بررسی حاضر تعیین شیوع عفونت سل در پرسنل بهداشتی درمانی بیمارستان بوعلی و ارزیابی خطر انتقال سل در این بیمارستان می باشد. روش بررسی: این یک مطالعه توصیفی- مشاهده ایی است که بر روی 100 نفر از ...

تعداد صفحه: ۹۳ دسته بندی: پایان نامه حقوق

پایان نامه: برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته : حقوق جزا و جرم شناسی مقدمه الف) توضیح موضوع امروزه پیشرفته بودن هر کشور را با شاخص های آموزشی و بهداشتی و درمانی آن می‌سنجند، هر قدر امکانات آموزشی و بهداشتی و درمانی برای مردم کشور بیشتر فراهم باشد به همان نسبت آن کشور از جایگاه و موقعیت بهتری در جامعه جهانی برخوردار است. در حال حاضر توجه به بهداشت بیش از درمان مورد نظر است و ...

تعداد صفحه: ۳۰۵ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

چکیده : این پژوهش به منظور "اولویت بندی عوامل موثر بر افزایش بهره وری نیروی انسانی شرکت برق منطقه ای کرمان " انجام گردیده است . تعداد کارکنان رسمی وقراردادی شرکت برق منطقه ای کرمان دراین تحقیق 464 نفر می باشد که پس از قرار گرفتن درفرمول کوکران 169 نفر به عنوان نمونه انتخاب شده اند ونمونه گیری بصورت تصادفی طبقه ای انجام شد عوامل سازمانی ، فنی ، فردی واخلاقی بعنوان عوامل موثر ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : با گسترش صنایع بهداشتی ، در داخل کشور تقاضای شیرآلات بهداشتی با توجه به رشد همه روزه ساخت و سازمنازل و اماکن عمومی به همان نسبت و در بعضی موارد به نسبت چندین برابر افزایش می یابد . حمایت های بی دریغ دولت از صنایع داخلی در جهت خود کفایی کشور نیز پشتوانه خوبی برای این صنعت می باشد . همچنین مواد اولیه ، نیروی انسانی و سایر امکانات تولید در داخل کشور جواب گوی نیازهای تولید ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : رشد روزافزون جمعیت در اکثر کشورهای جهان نیاز به مواد غذایی را افزایش میدهد. در بین مواد غذایی پروتئین دامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. که بایستی جهت تامین و تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی بود . جمعیت جهان و در حال رشد در حال حاضر 7.5 میلیارد نفر می باشد و با توجه به نرخ رشد جمعیت پیش بینی میگردد این جمعیت در قرن جاری از 7.5 میلیارد نفر تجاوز ...

تعداد صفحه: ۱۰۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

-مقدمه ارتومیسکو ویروس ها یاویروس های آنفلونزا حامل نوعی بیماری بسیارواگیر هستند که دردستگاههای تنفس،گوارش واعصاب جایگزین می شوندوگاهی درطیورمرگ ومیربسیارشدیدی ایجادمی نمایند. این ویروس ها به دوپاتوتیپ ویروسهای آنفولانزا با قدرت بیماری زایی شدید ((HPAI وویروس های آنفلوانزا با قدرت بیماریزایی کم یا متوسط (nHPAI) یا (mPAI) تقسیم می گردند.عفونت آنفلوانزا در گونه های مختلف پرندگان ...

تعداد صفحه: ۱۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

مقدمه حمد و سپاس بیکران پروردگاری باشد که به انسان قدرت تفکر و اندیشیدن عطا فرمود و به او اختیار داد تا راهش را برگزیند. در سالهای اخیر پیشرفت های دانش پزشکی بسیار چشمگیر بوده این پیشرفت های سریع در عصر تکنولوژی موجب تکامل هر چه بیشتر علم پزشکی و تمامی شاخه های آن شده است. از طرفی افراد تیم پزشکی برای آنکه بتوانند نقش خود را به طور موثرتری ایفا کنند باید با این تحولات سریع و ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه : هدف از این استانداردها برای ساخت و برچسب های روی محصولات شیر سویا در ایالت متحده آمریکا عبارتست از : توسعه و ترفیع صادقانه و منصفانه در تعامل با علایق مصرف کننده که خود رعایت حقوق مصرف کننده را به دنبال دارد. ایجاد نوعی تضمین مبنی بر دریافت محصول با کیفیت بالا توسط مصرف کنندگان شیر سویا و محصولات دیگر آ«. ایجاد ثبات و رعایت معیارهای مناسب و ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

ضوابط تاسیس و بهره برداری آزمایشگاههای غیر دولتی کنترل مواد غذائی ، آرایشی و بهداشتی هدف : این آئین نامه به منظور صدور مجوز فعالیت آزمایشگاههای کنترل فرآورده های غذائی و آرایشی و بهداشتی و در راستای اجرای ماده 10 آئین نامه اجرائی ماده 7 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی تدوین شده است. تعریف : آزمایشگاههای غیر دولتی کنترل مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی، سم شناسی و ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده‏ها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: (تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است . نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی که دارد تجدید نظر در استاندارد آن ضروری می نمود. اگر آرد استخوان بروش پخت تهیه شود اصطلاحأ آن را آرد استخوان 1 و اگر درکوره و بروش سوزاندن تهیه گردد آن را خاکستر استخوان 2 می نامند. 1- هدف هدف از تدوین این ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

با استفاده از ساختار سازمانی[1] کارها به صورت رسمی تقسیم ، گروه بندی و هماهنگ می شود. برای مثال ، از گذشته های دور شرکت جانسون اند جانسون فعالیتها را به واحد های نیمه مستقل واگذار کرده ، امور را برحسب نوع محصول سازماندهی نموده وبه مدیران واحدهای مختلف آزادی عمل نسبی(از نظر تصمیم گیری) داده است. هنگامی که درصدد طرح ریزی ساختار سازمان بر می آیند یابد به شش عامل یا رکن اصلی توجه ...

تعداد صفحه: ۸۱ دسته بندی: تحقیق مقاله شهرسازی

موضوع مورد بحث : به طور کلی کاربری اراضی بهداشتی و درمانی این کاربری ( فضا ) همانند دیگر کاربری ها و فضا ها به صورت جدا و یا باهم از نظر سرانه محاسبه می شود . که اگر بخواهیم موضوع را دقیق تر مطرح کنیم می بایست به زیر شاخه های موضوع مطرح شده رجوع کنیم ؛ کاربری ( فضا های )‌ بهداشتی کاربری ( " ) درمانی همان طور که مشاهده می کنید با 2 زیر شاخه ؛ و هریک با کاربری های خاص سروکار داریم ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

پیشگفتار: آلودگی محیط زیست از منابع گوناگون صورت می‌گیرد. با پیشرفت تمدن بشری و توسعه فن‌آوری و ازدیاد روز افزون جمعیت ، در حال حاضر دنیا با مشکلی به نام آلودگی در هوا و زمین روبرو شده است که زندگی ساکنان کره زمین را تهدید می‌کند. بطوری که در هر کشور حفاظت محیط زیست مورد توجه جدی دولتمردان است. امروزه وضعیت زیست محیطی به گونه‌ای شده است که مردم یک شهر یا حتی یک کشور از آثار ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: تحقیق مقاله روانپزشکی

چکیده: موضوع تحقیق حاضر با توجه به اهمیت بیماری روانی خصوصاً افسردگی در جوامع امروز انتخاب گردیده هدف اصلی مورد نظر در این مطالعه تعیین میزان افسردگی به روش غربالگری (بک) در دختران دبیرستانی تعیین گردیده است. نمونه انتخاب شده شامل 60 نفر می باشد که به روش خوشه­ای و تصادفی انتخاب گردیده است. در هر مقطع تحصیلی اول و دوم و سوم دبیرستان 20 نفر انتخاب گردیده است. بعد از انتخاب گروهها ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: تحقیق مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری

فصل اول: تعریف علم جغرافیا: جغرافیاعلم شناخت محیط وپدیده های موجود درآن است. این پدیده هااعم ازاین که به شکل طبیعی وجودداشته باشند ویااینکه درنتیجه ی رابطه ی انسان با محیط به وجود آمده وشکل گرفته باشند،به دلیل اشغال فضایی و قرارگیری دربسترمحیط به خودی خود درحیطه ی مطالعات جغرافیایی جای می گیرند. ضرورت انجام مطالعات جغرافیایی درطرحهای توسه ی شهری: درمطالعات شهری که درگذشته انجام ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: تحقیق مقاله شهرسازی

حقوق و قوانین شهرسازی مقدمه : برای بحث پیرامون فضای تفریحی و باز ابتدا نیاز به شناخت مفهوم فراغت در فضای شهری داریم . فراغت: مجموعه‌‌ای از اشتغالهایی است که فرد کاملاً برای استراحت و رضایت خاطر خود و یا برای تفریح یا به منظور توسعه آگاهی‌‌ها و یا فراگیری غیر انتفاعی و مشارکت اجتماعی داوطلبانه بعد از رهایی از الزام‌‌های شغلی، خانوادگی و اجتماعی به آن می‌‌پردازد. ( جهاد دانشگاهی ، ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: تحقیق مقاله روانشناسی

چکیده: از آنجائیکه فشارهای عصبی ناشی از محیط کاری و کار، تاثیرات زیان آور فیزیولوژیکی و روانشناختی بر کارکنان سازمان ها دارد و نه تنها سلامت آنانرا به خطر می اندازد بلکه مساعدت و همکاری آنها را در رابطه با تولید سازمان نیز بگونه ای نامطلوب تحت تاثیر قرار می دهند. لذا آگاهی از استرس مرتبط با شغل برای مدیران بسیار مهم می باشد. استرس مزمن منجر به نتایج ناگوار فیزیکی و روانی بر ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تربیتی

کلید واژه ها : پیشرفت تحصیلی، رغبت، هدایت تحصیلی ، سلامت جسمانی , سلامت روانی , دانش آموز مقدمه : یکی از برنامه های راهنمایی و مشاوره در مدرسه، هدایت تحصیلی است. هدایت تحصیلی یک جریان منظم است، که هدف خاصی را دنبال می کند و ابتدا و انتهای مشخصی ندارد. از طریق هدایت تحصیلی به فرد کمک می شود تا خود را بشناسد، با خصوصیات رشته های مختلف و نیازهای جامعه آشنا گردد، رشته مناسبی را ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم اجتماعی و جامعه شناسی

چکیده: این بررسی به مطالعه و ارزیابی تطبیقی شاخصهای توسعه انسانی شهر- روستا در مناطق حاشیه نشین شهر ایلام(بان بور، بان چرمگ و کمربندی) در مقایسه با میانگین این شاخصها در سطح استان و کشور در سال 1385 می پردازد. آمارهای پایه ای داده ها مربوط به سال 1383 می باشد. جهت امکان مقایسه بهتر، آزمون بررسی ساختار اجتماعی- اقتصادی مناطق حاشیه نشین ایلام طراحی و بین خانوارهای نمونه اجراء ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: تحقیق مقاله روانشناسی

پیامدهای اجتماعی فرارمغزها یکی از ابعاد بحران فرار مغزها، بعد اجتماعی و جامعه شناختی آن است. اینکه چه عوامل اجتماعی و فرهنگی باعث شده تا فرزندان مستعد این آب و خاک احساس خطر نموده و از بیم آینده، راهی دیار غربت شوند، دکتر غلامعباس توسلی ، جامعه شناس و استاد دانشگاه تهران درمورد ریشه یابی علل مهاجرت مغزها به کشورهای پیشرفته می گوید: «این عوامل را می توان در دو دسته کلی : عوامل ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: تحقیق مقاله روانشناسی

مطالعه جامعه شناسی خانواده طر ح مسئله: خانواده به عنوان یک نهاد اجتماعی، حیاتی و تاریخی نقشی بسیار مهم در روند سعادت و شقاوت کلیت حیات انسانی بازی می کند، بررسی آثار بسیار در این زمینه و مطالعات و پژوهشی های داخلی و خارجی گواهی صادق و راستین بر اهمیت این قضیه می باشد. اما به دنبال تحولات و تغییرات رو به رشدی که در جوامع بشری بوجود آید، نهاد خانواده هم از این تحولات بی نصیب نماند ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: تحقیق مقاله حسابداری

فصل اول : کلیات ماده 1- امور مالی و معاملاتی دانشگاه / دانشکده مستقل علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی / انستیتو پاستور و مراکز تحقیقاتی مستقل و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که منبعد موسسه نامیده می شوند بر اساس این آیین نامه انجام خواهدشد. ماده 2- موسسه شامل ستاد وکلیه واحدهای اجرایی تابعه منطبق با تشکیلات مصوب (دانشکده ها مراکز آموزشی ، بهداشتی ، درمانی و پژوهشی و نظایر آن ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: تحقیق مقاله حسابداری

تاریخچه 1- پیشینه تاریخی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوراز ادغام دو سازمان امور اداری و استخدامی کشور(سابق) و سازمان برنامه و بودجه (سابق) به وجود آمده است. الف- سازمان برنامه و بودجه به منظور هماهنگ نمودن فعالیت های عمرانی و لزوم تهیه برنامه هایی برای رشد اقتصادی و اجتماعی کشوردر سال 1316 هجری شمسی شورای اقتصادی تشکیل شد. در 17 فروردین سال 1325 ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: تحقیق مقاله حسابداری

((مقاله بودجه ریزی عملیاتی)) چکیده : روش بود جه ریزی که هم اکنون در سا زما نهای دولتی رواج دارد و ترکیبی از روش بودجه ریزی سنتی و بودجه ریزی برنامه ای است که اطلاعاتی جامع در مورد نتایج هزینه صرف شده اعتبارات و میزان اثر بخشی و کارآیی آن در دست نیست .(1) از طرفی براساس مواد قانون سوم و چهارم توسعه اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تدوین سیاستهای کلان کشوری در ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

اهمیت - مزیتها - مشکلات - نتیجه با ظهور داروهای شیمیایی و بیولوژیک، نقش و اهمیت گیاهان دارویی در تأمین سلامت بشر، در معرض فراموشی قرار گرفت. امّا با گذشت زمان، استقبال از گیاهان دارویی با رشد قابل‌توجهی روبرو شده است. اهمیت صنعت گیاهان دارویی یکی از معدود صنایع دارای رشد دو رقمی است مؤسسه اسکریپ طی سال‌های قبل از ورود به هزاره سوم رشد صنعت گیاهان دارویی را با1.3 میلیارد دلار ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

این مقاله اطلاعات کامل در رابطه با بهداشت دهان ودندان برای تمام افراد جامعه به تفکیک ارائه می گردد مقدمه: سلامت انسانها و در نتیجه سلامت جامعه نقش مؤثری در توسعه و توانمندی جامعه دارد ،سلامت محور توسعه است و سطح سلامتی جامعه نیز از توسعه یافتگی آن تا ثیر می پذیرد . مهمترین مساله در این راستا آگاهی و شناخت کامل افراد می باشد و این امر میسر نمی گردد مگر به کمک بهره گیری از روشهای ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

آب معدنی طبیعی – ویژگی ها چاپ اول آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی چکیده اکنون که رشد تولیدات کشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است که همزمان با آن کیفیت نیز به عنوان یک نیاز و یک پشتوانه مورد توجه قرار گیرد. اگر بر این باور باشیم که مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول می باشد HACCP کارآمدترین آموزش برای به حداکثر رسانیدن ایمنی و ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

خلاصه میکروارگانیسمها یکی از عوامل کاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی که پوششهای پلاستیکی گوشتهای بسته بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دچار آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی میزان تاثیر پوششها در جلوگیری از افزایش بار میکروبی ، مقدار بار میکروبی در لاشه های گوشت دارای پوشش سالم و ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

مقدمه : نظر به اینکه جهت پرسنل فنی شاغل در ادارات نظارت و آزمایشگاههای کنترل مواد غذایی که تحت عنوان شغلی تکنیسین آزمایشگاه انجام وظیفه می نمایند، تاکنون آموزش مدون وجود نداشته و شاغلین مذکور، اکثراً از دیپلمه هائی تشکیل می شوند که با فراگیریهای تجربه به کار اشتغال دارند. جهت افزایش کارآئی و آشنائی این افراد با روشهای نوین علمی و فنی، لازم بود آموزش را با توجه به نیاز در این ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی: گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذایی از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملی سفینه های فضا یی و فضا نوردی امریکا (نا سا) (NASA ) ریشه گرفته است سسیستم های (HACCP )در صنایع غذایی HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع

صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و ... از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و در پی آن ساخت کشتیهای بخار از اهمیت جاده ابریشم کاسته شد و محصولات استان نیز به صنایع تبدیلی (کشاورزی و دامی )از جمله کارخانه های پنبه ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

بسمه تعالی پیشگفتار آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن که بوسیله کمیسیون فنی نگهداری مواد غذایی در سرد خانه زیر صفر تهیه و تدوین شده و در هشتادمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذائی مورخ 68/8/30 مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان آئین کار رسمی ایران ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله فیزیک

ضد عفونی با اشعه ماورای بنفش برخلاف اغلب ضدعفونی کننده‌ها، تشعشع اشعه ماورای بنفش ، میکروارگانیسمها را به وسیله اثر متقابل شیمیایی غیر فعال نمی‌کند بلکه آنها را به وسیله جذب نور توسط خودشان غیر فعال می نماید که باعث واکنش فتوشیمیایی می‌شود. نگاه کلی انسان از قرنها پیش اعتقاد داشت که نور خورشید می‌تواند از اشاعه عفونتها جلوگیری کند در سال ۱۸۷۷ دو محقق انگلیسی به نامهای دانز و ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله فیزیک

ضد عفونی با اشعه ماورای بنفش برخلاف اغلب ضدعفونی کننده‌ها، تشعشع اشعه ماورای بنفش ، میکروارگانیسمها را به وسیله اثر متقابل شیمیایی غیر فعال نمی‌کند بلکه آنها را به وسیله جذب نور توسط خودشان غیر فعال می نماید که باعث واکنش فتوشیمیایی می‌شود. نگاه کلی انسان از قرنها پیش اعتقاد داشت که نور خورشید می‌تواند از اشاعه عفونتها جلوگیری کند در سال ۱۸۷۷ دو محقق انگلیسی به نامهای دانز و ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله روانشناسی

یکی از شماره‌های اخیر مجله درد: تازه‌های بالینی به بررسی سؤالاتی در مورد ارتباط درد و فرهنگ پرداخته است. در این شماره اهمیت و تفاوت‌های بین نژاد درد و فرهنگ[1]، فرهنگ و نسل[2] را بررسی و مطالعه نموده و به بازنگری تحقیقاتی پرداخته است که به بررسی تأثیرات این فاکتورها روی ماهیت تجربه و یا درمان و کنترل درد پرداخته است. اهمیت آنالیزهای نقل قولی[3] و نیز تحقیقات کیفیتی بطور عام مورد ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: تحقیق مقاله روانشناسی

مقدمه هیچ مجرمی از مادر خود مجرم و تبهکار زاده نشده است، همه انسانها، فطرتی پاک خلق شده و پس از تولد در دوران اولیه زندگی، پاک و معصومند و این تا زمانی است که توسط شرایط خاص محیط خانوادگی، اجتماعی و پرورش به گناه آلوده نشوند زیرا چگونگی رفتار و شخصیت افراد بیشتر به چگونگی محیط اجتماعی و اقتصادی و تربیتی آنها بستگی دارد، بنابراین توجه به این واقعیت ضروری بنظر می رسد که جرم و ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: تحقیق مقاله روانشناسی

کودکان سرمایه های ارزشمند و سازنده آینده جامعه هستند. آموزش وپرورش در دوره کودکی که زمان شکل گیری شخصیت و ایجاد عادات مختلف وپیشگیری از بروز مشکلات است. آینده فرد و جامعه را بنا می نهد و مسیر حرکت مملکت را مشخص می سازد. توجه به مسائل و مشکلات کودکان باعث پیشرفت و ترقی جامعه می شود و غفلت در رفع مشکلات آنان ، خسارات جبران ناپذیری به بار می آورد ؛ از این رو ، سرمایه گذاری و برنامه ...

تعداد صفحه: ۱۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله هنر

مقدمه ذوق و خلاقیت هنری هر جامعه ای از سنن زندگی و سوابق تاریخی و محیط زیست آحاد آن قوم ریشه و الهام می گیرد و غالبا این ذوق و استعداد در یک و یا چند رشته خاص بگونه ای متبلور می شود که رقابت جوامع دیگر با آن ملتها و اقوام در آن رشته ها بدلایل متعدد تا حدودی دشوار و شاید عبث می گردد. از جمله هنرهائی که در این سرزمین درمرور زمان به ذروه کمال و استادی رسیده و ذوق هنرمند ایرانی در ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

مقدمه: یکی از مسائلی که در گذشته در افکار آنان بوده و همواره تلاش نموده است که روشهایی برای دسترسی به آن را پیدا نماید مسئله رسیدن به بهداشت و تندرستی و دوری از بیماریها و انواع ناراحتیها و دردهای مختلف بوده است. و با انجام بررسیها و تفحص های مختلف در مورد علل ایجاد بیماریها راههایی برای پیشگیری از بروز پیدا شد و روز بروز بر آگاهی آنان در این زمینه افزوده شده است. صنعتی شدن ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

بهترین سرگرمی مؤمن شنا کردن است . ( پیامبر اکرم (ص) ) به فرزندان خود شناکردن و تیراندازی بیاموزید. ( پیامبر اکرم ) ) با توجه به قرار داشتن در فصل تابستان و ضرورت و اهمیت یاددگیری شنا و سفارش آن در دین مبین اسلام از این پس قصد داریم تا در روزهای زوج آموزش شنا را به همراه تصاویر و نکات مهم مربوط به این ورزش مفرح را تقدیم حضورتان کنیم. توضیح اینکه در این مجموعه آموزشی تاریخچه و ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

پیشگفتار : یکی از بهترین نشانه های خدا در ساختمان بدن انسان دهان ، زبان و دندانهای اوست . از آن جا که بهداشت دهان و دندان ، یکی از مهمترین شاخه های بهداشت عمومی به شمار می آید ، رعایت کامل مسائل بهداشتی در این زمینه برای حفظ سلامت دهان و دندان ها نیازمند آگاهی و توجه دقیق به آموزشهای صحیح بهداشتی می باشد . عوامل مهم و مؤثر برای به نتیجه رساندن این مطلب عبارتند از : عوامل محیطی ، ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: تحقیق مقاله محیط زیست و انرژی

بیان مسئله توجه به محیط زیست و حفظ سلامتی انسان و کلیه موجودات کره زمین یکی از اصول اساسی در بقای زندگی و استفاده از مواهب خدادادی است که به وفور در اختیار ما قرار دارد. کنترل آلودگی‌های محیط ازجمله مواد زاید جامد، بخش مهمی از این وظیفه را تشکیل می‌دهد که با توجه به اصول و موازین بهداشتی اقتصادی جایگاه ویژه ای را در علوم و فنون جدید به خود اختصاص داده است. بدین لحاظ در این ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت