بخش اول :
(( توجیه و بررسی های فنی ))
بررسی های فنی طرح شامل بخش های زیر می باشد :
کلیات و معرفی طرح
معرفی مجریان طرح و سابقه کاری و تحصیلات مجریان
شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه تولید یا ارائه خدمات )
مجوزهای قانونی ( نظیر : پروانه کسب، مجوز فعالیت، جواز تاسیس، مجوز اتحادیه و پروانه یا کارت بهداشت و... )
معرفی محصولات
معرفی و ویژگی های محل اجرای طرح
ویژگی های محصولات یا فرایند
میزان و آمار تولید
تعداد و تخصص های مورد نیاز نیروی انسانی
تعداد و شرح ماشین آلات و تجهیزات
تاسیسات و انرژی مورد نیاز
زمان بندی اجرای طرح
اینک به شرح تفصیلی هریک از بخش های توجیه فنی طرح می پردازیم.
کلیات و معرفی طرح :
هدف :
(( هدف از تهیه این طرح، ایجاد غرفه تولید مواد غذایی گرم (سیب زمینی سرخ شده ) و عرضه این محصول به روش کاملا بهداشتی و با کیفیت مرغوب به بازدید کنندگان از نمایشگاه های مختلف، در محل نمایشگاه بین المللی استان/ شهرستان … می باشد. ))
معرفی شرکت یا مجریان طرح :
(( نام و نام خانوادگی : علی صالحی نام پدر : محمد متولد 1359 محل تولد : کرج ))
((شرح سوابق کاری و تجربی و آموزشی: ))
شغل / عنوان مدرک / سمت |
تاریخ اخذ و یا فعالیت |
مدت کار / آموزش (ماه ) |
محل کار / آموزش |
توضیحات |
مسوؤل آشپزخانه |
از سال 82 الی 84 |
20ماه |
پادگان قدس |
- |
دوره مدیریت کسب و کار |
خردادماه 85 |
یک ماه |
مرکز آموزشی.... |
-
|
مسوؤل شیفت |
از84 الی 85 |
11 ماه |
کارخانه صنایع غذایی... |
- |
دوره حسابداری مقدماتی |
تیر ماه 86 |
سه ماه |
مرکز آموزشی.... |
- |
دوره بازاریابی و فروش |
مرداد ماه 87 |
15 روز |
مرکز آموزشی.... |
- |
شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه و روش تولید یا ارائه -خدمات ) :
(( روش تولید یا ارائه خدمت :
جهت ارائه ی محصول با کیفیت و مطابق ذائقه مشتری ، رعایت حداکثر بهداشت در طبخ، بسیار الزامی و ضروری می باشد؛ لذا برای دستیابی به کیفیت و کمیت مطلوب در این روش از روش نیمه صنعتی جهت پخت و فرآوری محصول سیب زمینی استفاده شده است.
مواد اولیه ی مورد نیاز جهت تهیه ی محصول ، به شرح زیر می- باشد :
روغن مایع استاندارد، مخصوص سرخ کردن
سیب زمینی
نمک تصفیه شده ی ید دار
ادویه
ظروف یکبار مصرف، شامل: چنگال پلاستیکی و ظرف بسته بندی در ظرفیت های 100 و 50 گرمی
سس سفید و قرمز یکبار مصرف بهداشتی
مراحل تهیه محصول به شرح زیر می باشد :
- پس از آماده سازی و تهیه ی مواد اولیه، ابتدا طی فرایندی کاملا بهداشتی، تمام سیب زمینی ها شسته شده و آماده پوست کنی می شوند.
- سپس بوسیله ی چاقوی مخصوص، پوست سیب زمینی کنده و سپس به قطعات معین، خرد می شود. در این مرحله باید دقت نمود که سیب زمینی- های له شده، داغ دیده و یا خراب شده و همچنین قسمت های سبز سیب زمینی را به عنوان ضایعات جدا کنیم. پس از آبکشی مجدد سیب زمینی، فر مخصوص سرخ کردن را در دمای 120درجه تنظیم می کنیم و روغن سرخ کردنی را به میزان لازم (به ازاء هر 100 گرم، 20 گرم روغن ) ا حرارت می- دهیم.
- پس از رسیدن دمای روغن به میزان مطلوب، قطعات سیب زمینی خرد شده را داخل روغن ریخته و به مدت 10 الی 15 دقیقه در روغن ( بگونه ای که تمامی سطح رویی و زیرین سیب زمینی ها را فرا گرفته باشد و به اصطلاح سیب زمینی در روغن غوطه ور باشد)، حرارت می دهیم.
- در حین مرحله ی سرخ کردن سیب زمینی، مقداری نمک تصفیه شده ید دار (به ازاء هر 100 گرم، تقریبا 1 گرم ) را به روغن، اضافه می کنیم.
- پس از حرارت دیدن مناسب، سیب زمینی ها را در ظرف مخصوص سرخ کردن، به وسیله ی کفگیر سیمی خارج کرده و در آبکش سیمی جهت روغن- کشی و گرفتن روغن اضافه، قرار می دهیم. پس از حدود 2-3 دقیقه، روغن اضافه از سیب زمینی خارج شده و سیب زمینی را به گرمکن منتقل می کنیم.
کنترل رنگ و عدم سوختگی سیب زمینی ها و همچنین اطمینان از پخت کامل سیب زمینی و جداکردن قطعات ریز و کوچک و یا ضایعات، قبل از انتقال به گرمکن انجام می پذیرد. سپس باتوجه به نیاز و درخواست، سیب زمینی را از گرم کن به ظروف یکبار مصرف منتقل کرده و به همراه هر ظرف، یک عدد چنگال پلاستیکی، یک عدد سس سفید یا قرمز به مشتریان عرضه می کنیم.