فهرست و منابع پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس
فهرست:
خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 5
فصل اول..................................................................................................................................................................... 6
چکیده طرح................................................................................................................................................................ 6
جدول نتایج چکیده طرح........................................................................................................................................... 7
فصل دوم..................................................................................................................................................................... 9
کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید.................................................................. 9
مقدمه......................................................................................................................................................................... 10
1-1 تعریف :........................................................................................................................................................... 11
تعریف....................................................................................................................................................................... 11
طبقه بندی................................................................................................................................................................. 11
دریک تقسیم بندی سوسیون ( سوسیس و کالباس ) را به دو رده تقسیم می کنند:................................................ 11
بسته بندی................................................................................................................................................................. 12
حد استاندارد............................................................................................................................................................ 13
شرایط واردات :....................................................................................................................................................... 13
جایگاه مصرف محصول............................................................................................................................................ 13
بررسی بازار محصول............................................................................................................................................... 13
چگونگی ومیزان بکارگیری :................................................................................................................................... 14
ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات قیمت فروش محصول اصلی در داخل و خارج کشور 15
فصل سوم................................................................................................................................................................. 17
بررسی و برآوردهای فنی......................................................................................................................................... 17
1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی و گزینش روش بهینه................................................................................. 18
2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید................................................................................................................... 18
مراحل فرآیند تولید سوسیس و کالباس بشرح زیر میباشد...................................................................................... 18
1- آماده سازی گوشت............................................................................................................................................ 18
2- توزین مواد اولیه................................................................................................................................................. 19
3- اختلاط............................................................................................................................................................... 19
4- کاتر..................................................................................................................................................................... 19
5- لفاف زنی............................................................................................................................................................ 19
6- پخت و دود دادن............................................................................................................................................... 20
سرد کردن................................................................................................................................................................. 21
4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت.......................................................................................... 23
1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه.............................................................................................................................. 23
گوشت...................................................................................................................................................................... 24
کنترل کیفیت حین تولید.......................................................................................................................................... 26
مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی)....................................................................................................................... 27
فرمولاسیون و کاتر.................................................................................................................................................... 27
کنترل پر کردن و بسته بندی.................................................................................................................................... 28
پخت و دود............................................................................................................................................................... 28
کنترل کیفیت محصول.............................................................................................................................................. 28
آزمایشات شیمیائی شامل :........................................................................................................................................ 28
آزمایشات میکروبی شامل:........................................................................................................................................ 29
آزمایشات فیزیکی محصول شامل :........................................................................................................................... 29
تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل:....................................................................................................................... 29
5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد................................................................... 29
ظرفیت و برنامه تولید............................................................................................................................................... 29
برنامه تولید............................................................................................................................................................... 30
مشخصه عملکرد واحد............................................................................................................................................. 31
6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه................................................................................................................................................. 31
بررسی و مطالعه در خصوص مواد اولیه................................................................................................................. 31
گوشت...................................................................................................................................................................... 32
چربی........................................................................................................................................................................ 33
آب............................................................................................................................................................................ 33
مواد فیلر و اکستندر.................................................................................................................................................. 34
چاشنی ها................................................................................................................................................................. 35
طعم دهنده ها........................................................................................................................................................... 36
مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس...................................................................................... 36
جدول مواد اولیه مصرفی واحد................................................................................................................................ 38
چرخ گوشت............................................................................................................................................................. 39
میکسر....................................................................................................................................................................... 39
چاپر (کاتر بی صدا)................................................................................................................................................. 40
پرکن......................................................................................................................................................................... 40
اطاق پخت و دود...................................................................................................................................................... 41
مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال)............ 41
آزمایشگاه.................................................................................................................................................................. 43
تعمیر گاه.................................................................................................................................................................. 43
وسائط نقلیه حمل و نقل.......................................................................................................................................... 43
تاسیسات برق........................................................................................................................................................... 44
سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات.................................................................................................................... 44
9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی......................................................................................................... 45
10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره...................... 46
مساحت زمین و عملیات محوطه سازی................................................................................................................... 47
فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 48
بررسی های مالی و اقتصادی.................................................................................................................................... 48
1-1-4 هزینه مواد اولیه........................................................................................................................................... 49
2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت).................................................................................................. 50
سایر هزینه ها............................................................................................................................................................ 50
3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی...................................................................................................................... 51
2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها................................................................................................................................................................. 51
1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها................................................................................................. 51
2-2-4 هزینه وسائل نقلیه....................................................................................................................................... 53
3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد.............................................................................................................. 53
4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی............................................................................... 54
5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری...................................................................................................... 54
3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی 55
2-3-4 سرمایه در گردش طرح.............................................................................................................................. 55
هزینه سرمایه در گردش........................................................................................................................................... 56
3-3-4 کل سرمایه گذاری....................................................................................................................................... 56
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی......................................................................................... 57
1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری سرمایه ثابت....................................................................................................... 57
هزینه تعمیر و نگهداری........................................................................................................................................... 57
2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت...................................................................................................................... 57
5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید..................................................................................... 58
1-5-4 قیمت تمام شده محصولات........................................................................................................................ 58
سود........................................................................................................................................................................... 60
نقطه سربه سر........................................................................................................................................................... 61
برگشت سرمایه......................................................................................................................................................... 61
تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح :....................................................................................................................... 61
منبع:
ندارد.