پروژه کارآفرینی فروشگاه مواد غذایی

تعداد صفحات: 13 فرمت فایل: word کد فایل: 400003324
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی فروشگاه مواد غذایی

    از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد  غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت گرفت.                                                                  

      با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه    << مغازه >> غذایی پیدا می شود که مردم محله و یا عبوری از آنجا ، از آن محل خرید روزانه و یا هفتگی همچون : لبنیات ، حبوبات و خوراکیهای مختلف تهیه  میشود پس با این همه می توان گفت که این محلها به تهیه هرچه راحت تر این گونه وسایل به ما کمک می کند.                                                                                                                                                  

    حالا می خواهیم در این تحقیق شما را با این حرفه آشنا کنیم.                       

    توضیح پروژه:

     در این قسمت اقدامات اولیه تا اقدامات آخر شرح داده می شود که شما بیشتر با این حرفه آشنا  شود برای ساده تر شدن مطالب به صورت مرحله ای تقسیم می کنیم که به صورت زیر است :

    1.تهیه یک باب مغازه برای کار (یا به صورت رهن و یا خرید )

    2.انجام دادن اقدامات بهداشتی در این مغازه از جمله کف پوش سنگ و کاشی بودن دایوارها تا سقف.

    3.خرید وسایل و تجهیزات سرد کننده از جمله یخچال و فریزر و کولر و.....

    4.خرید کلی اجناس از جمله مواد شوینده ، بهداشتی و خوراکی و ...

    5.تبلیغات و بازاریابی

    و در آخر بر آورد نیروی انسانی از جمله موارد این کار می باشد .

    امکان سنجی :

    (شرایط فرهنگی ، جغرافیایی ، نیاز سنجی )

       در فرهنگ و جامعه ما یکی از حرفه های اشتغال به کار و درآمدزا می باشد که با اشتغال در این حرفه شاید نیمی از مشکل مردم و احتیاجات آنها را رفع می کنند و از نظر وجهه جغرافیایی زیر مجموعه ای از تجارت مواد غذایی ، بهداشتی و خشکبار می باشد و از نظر نیاز سنجی نیز نیاز مبرم مردم به این شغل آن را یک نیاز ضروری کرده به صورتی که در جامعه نقش مهمی ایفا می کند.

     

     

     

    اخذ مجوز و مسایل قانونی

    شما می دانید که اشتغال در هر حرفه و شغل باید دارای مجوز کسب از سوی اداره مربوط باشد این شغل نیز مانند همه حرفهای دیگر به مجوز و پروانه کسب دارد که تهیه آن طی مراحل زیر می باشد :

    1. مراجعه به اتحادیه مربوط

    2. معرفی نامه از اتحادیه به بهداشت محیط منطقه

    3. آزمایش بیماریهای واگیردار بر روی شخص مجوز گیرنده

    4. معرفی به شهرداری منطقه جهت تجاری کردن محل کار

    5. اخذ مجوز عوارضی کسبی

    6. تسویه حساب کامل با دارایی

    7. بازدید از محل کار در نظر گرفته جهت مجهز بودن مکان به وسایل ایمنی و بهداشتی

    مکان مورد نظر باید شامل موارد زیر باشد .

    دیوارها تا سقف کاشی باشد

    کف محل سنگ باشد.

    مکان دارای تهویه مطبوع ویا وسایل خنک کننده همچون کولر

    دارای سرویس بهداشتی بوده و مجهز به به کپسول آتش نشانی و جعبه کمکهای اولیه به هنگام بروز حادثه

    در آخر به هنگام قفسه بندی دیوار باید انتهای قفسه از کف 50

    Cm فاصله داشته باشد به هنگام شستن کف محل مشکلی ایجاد نشود.

     

    برآورد تجهیزات و هزنیه آن :

    برای شروع به کار در این شغل احتیاج به یکسری لوازم داریم که نام همراه با قیمت و تعداد آن به شرح زیر می باشد.

     

    نام وسیله نوع تعداد قیمت    تومان
    یخچال  ویترین دار  1 ###
    ترازو دیجتیال 1 4E+05
    فریزر صندوقی  چهار درب  1 4E+05
    فریزر        معمولی 1 2E+05
    کولر  4500 1 2E+05
    جعبه کمکهای اولیه متوسط 1 50000
    کپسول آتش نشانی  Co2 1 10000
    سطل جهت حبوبات  بزرگ  10 90000
    قفسه  معمولی (95×25) 15 3E+05
    جمع کل  ##

     

     

     برآورد مواد مصرفی و هزنیه آن :

    اشتغال در هر حرفه احتیاج ه یک سری مواد مصرفی دارد که این مواد در این شغل عبارتند از :

     

    قیمت فروش قیمت خرید هفته ای روزانه کارتن بسته نام کالا
    (جزئی-عددی- تومان) کلی- تومان
    200 8000 ------ * 3 20 شیر 
    450 5200 ------- * ------ 20 ماست
    1150 19300 * ------- 1 25 پنیر
    100 6200 * ------- 1 30 کره 100گرمی
    2200 37500 ------ ------- ------- 1 کالباس          (ماهیانه)
    (هرکیلو)
    400 3500 ------ ------ ------ 10 سس مایونز   (ماهیانه)
      25000 ماهیانه -------  ------- 50    kg حبوبات 
    3900 50000 ماهیانه ------- 12 5 kg روغن
    400 12000 ماهیانه ------- 2 15 عرقیات مختلف 
    500 13000 ماهیانه ------ 2 25 ماکارونی
    650 7200 هفته ای ------- 1 ------ تخم مرغ
    25 kg
    600 48000 ماهیانه ------ 2 48 پودر لباسشویی
    350 3000 ماهیانه ------ 1 12 خمیر دندان 
    500 12000 هفته ای ------ 1 24 دستمل کاغذی
    75 14500 هفته ای ------- 8 24 نوشابه 
    480 10000 ماهیانه ------ 2 12 رب 
    570 13000 ماهیانه ----- 2 24 مایع ظرفشویی

     

     

    انتخاب محل تاسیس و تعیین مبلغ خرید رهن یا اجاره:

    همان طور که در مراحل بعدی خواهید خواند این شغل به چند چیز مهم و اساسی نیازمند است که در این قسمت شما را با یکی از آنها آشنا می کنیم .

    در درجه اول به یک باب مغازه تجاری نیازمندیم که مشخصات آن بدین ترتیب است که اگر قصد اجاره داشته باشیم در دو حالت موجود است 

     

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی فروشگاه مواد غذایی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت