پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد

تعداد صفحات: 22 فرمت فایل: word کد فایل: 400003200
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۵,۰۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد

    کارآفرین و کارآفرینی:

    کارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امکاناتی که در اختیار داریم.

    کارآفرینی کسی است که توانایی آنرا دارد تا فرصتهای کسب و کار را ببیند و آنها را ارزیابی کند، منابع لازم را جمع‌آوری و از آنها بهره‌برداری کرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید.

    کارآفرین کسی است که دارای ابتکار عمل و خلاقیتهای جدید و نوآوری در مقایسه با دیگران و برای رسیدن به هدفهای اقتصادی تلاش می‌کند.

    «خصوصیات روحی، حرفه‌ای، ذهنی، شخصیتی یک فرد کارآفرین»

    الف: ویژگیهای عمومی:

    1) خودباوری 2) ریسک پذیری 3) هدایت و رهبری 4) خلاقیت 5) آینده‌نگری.

    ب) صفات بارز:

    1) اعتماد به نفس 2) استقلال رای 3) خوش بینی 4) نیاز به کامیابی 5) منفعت شناسی 6) ایستادگی 7) سخت کوشی و پشتکار 8) مردم داری 9) انتقاد پذیری 10) نوآوری 11) ابتکار 12) انعطاف پذیری 14) دوراندیشی 15) اراده 16) پیشقدمی 17) اشتیاق به انجام کارهای بزرگ 18) توانایی ریسک پذیری

     

     

    ج) رفتار حرفه‌ای کارآفرینی

    1) گزینش درست حرفه 2) الگو قراردادن افراد موفق 3) اصلاح نکات ضعف 4) برنامه ریزی 5) قبول مسئولیت 6) اعتماد به کارکنان 7) داشتن ظاهری مناسب 8) قدرت تصمیم‌گیری 9) در زمان حال زندگی کردن.

     

    د) ذهنیت کارآفرین

    1) احساس رضایت از کار 2) فعالیت اندیشمندانه 3) محدود نکردن ذهن به فعالیتهای روزمره 4) خوش خلق 5) سازماندهی فکری 6) داشتن ذهنیت مثبت

    ه) پرورش ذهنیت مثبت

    1) متمرکز کردن ذهن به فعالیتهای مثبت 2) گزینش اهداف مثبت در کار خود 3) معاشرت با کسانیکه اندیشه کارآفرینی داشته و به آنها عمل می‌کند. 4) پرهیز از اندیشه های منفی 5) در دست گرفتن مهار ذهن و باور کردن آن برای بهره‌گیری بهتر 6) گوش به زنگ بودن برای استفاده از فرصتها 7) رها کردن فکرهایی که نتیجه دلخواه به بار نمی اورد 8) انتخاب محیط زندگی با نیازها 9) باور داشتن استعدادهای خود 10) با فعالیت تنشهای ذهنی را دور ساختن.

    و) عادتها و رفتارهای کارآفرین

    توجه: ایجاد عادتهای خوب و دشوار است اما همینکه بدست آید به دارایی مهمی تبدیل می‌شود، کار آفرین در وضعیت فشار دائمی به سلامت فکری و بدنی نیاز دارد و برای مواجه با تنشها نکات زیر برای کارآفرین ضرورت دارد.

    1) میانه روی در خوردن و آشامیدن 2) استراحت کافی 3) خودداری از استعمال دخانیات 4) جدا کردن امور مهم از امور فوری 5) بیدار شدن از خواب 2 یا 3 ساعت زودتر از حد معمول 6) برنامه ریزی برای فعالیتهای مهم روز بعد قبل از خواب 7) حفظ عاداتی که کسب نموده است.

    امید است با کسب عادات و صفات مذکور و حفظ آن کارآفرینانی موفق بوده شغلی را انتخاب نمایندکه:

    1) مورد رضای خداوند متعال باشد 2) مورد نیاز جامعه باشد 3) با فرهنگ جامعه اسلامی مطابقت داشته باشد 4) در توان مادی و جسمی خودتان باشد. 

     

    یکی از مهمترین احتیاجات موجودات از بدو تولد نیاز به خوراک می باشد . انسانها از دوران ماقبل از تاریخ برای تهیه خوراک خود تلاشهای زیادی انجام داده اند .

    و با گذشت زمان به پیشرفتهایی در زمینه تهیه انواع مواد غذایی و مصرف آن دست یافته‌اند.

    اما این امر با مشکلاتی هم روبرو بود از قبیل تارخی مصرف کم و انقضاء زود ، امکانات کم بهداشتی و نفوذ میکروبها و ... که هریک مانع بزرگی در برابر رفع این نیاز بودند .

    با رشد تکنولوژی و صنعت بصورت مدرن امروزی انسانها به علم پاستوریزاسیون دست یافتند و توانستند در کارخانجات و کارگاهها مواد غذایی را بصورتهای گوناگون بسته بندی و کنسرو کنند بطوریکه تا مدتهای زیادی قابل استفاده باشند .

    یک نمونه از این محصولات بسته بندی شده رب گوجه فرنگی می باشد که تقریبا در تمام خوراکیها بکار برده می شود .

    ایران در تولید این محصول از اوایل انقلاب به حد خودکفائی رسید و کارخانجات زیادی به آن اقدام نمودند .

    ارمغان تکنولوژی

    گام نهادن در مسیر خوشبختی و یا تسریع در نابودی حیات و زندگانی ؟

    هدف از پیشرفت چیست ؟

    همواره انسان خاکی در رسیدن به بهترین ها که خود آن را پیشرفت نامیده است .

    بسیاری چیزها را از کف داده است و اگر این آخری سلامتی باشد به معنای از دست رفتن حیات بشری است دانشمندان و مخترعان از یک سو دائما وسایل راحتی انسان را اختراع و روشهای نوین بهزیستی را معرفی می کنند و از سوی دیگر با معضلات پیش آمده که با آن مقابله می شود آنهایی اند که بچشم می‌آیند ولی آنهایی که از دیده پنهانند آرام آرام ضربات مخرب خود را بر زندگی انسان وارد می کنند .

    سمومی که از راه دسته از معضلات تکنولوژی قرن است که حیات انسانی را شدیدا به خطر انداخته است . سموم دفع شده از کارخانجات صنعتی پس از ورود به خاک از طریق ریشه گیاهان به نسوج آن نفوذ می کند . گیاهان پر مصرفی ماننده کرفس ، جعفری ، هویج و ... که عمدتا در غذای روزانه انسان قرار دارد و ماده ای سمی به نام سورالنس دارند که شدیدا سرطان زا بوده و DNA ( دی ان آ ) را تخریب می کنند .از آخرین خبرها استنباط می شود که قارچهای خوراکی نیز آرام آرام به غذاهای سمی تبدیل شده اند .

    سم یافت شده در این گیاهان گوشتی باعث بروز تورمورهای بدخیم ریه شده است که میزان آمار آن روز به روز افزایش می یابد و این همه ارمغان تکنولوژی است که خود به یک مهمان ناخوانده تبدیل شده است و هر روز که پیش می رویم بر تعداد آنها نیز افزوده می شود .

    اساسنامه

    اساسنامه در حقیقت قانون اساسی شرکت محسوب می گردد و بلکه اصول و ضوابط حاکم بر روابط شرکت و شرکا و افراد ثالث و اداره و انحلال شرکت در آن پیش بینی شده است .

    اساسنامه چه در شرکت سهامی عام ، در شرکت سهامی خاص و چه در شرکت با مسئولیت محدود لازم است و بدون اساسنامه شرکت تشکیل نمی گردد در حالی که در سایر شرکتها بیشتر شرکتنامه جایگزین اساسنامه می گردد طبق ماده 8 قانون اساسنامه شرکتهای سهامی باید با قید تاریخ به امضای موسسین رسیده و مشتمیل بر موارد زیر باشد .

     

    نام شرکت

    موضوع شرکت به طور صریح و منجز

    مدت شرکت

    مرکز اصلی شرکت و محل شعب آن اگر تاسیس شعبه مورد نظر باشد .

    مبلغ سرمایه شرکت و تعیین مقدار نقد و غیرنقد آن به تفکیک

    تعداد سهام بی نام و با نام و مبلغ اسمی آنها و در صورتی که ایجاد سهام ممتاز مورد نظر باشد تعیین تعداد و خصوصیات و امتیازات اینگونه سهام .

    تعیین مبلغ پرداخت شده هر سهم و نحوه مطالبه بقیه مبلغ اسمی هر سهم و مدتی که ظرف آن باید مطالبه شود که به هرحال از 50 سال متجاوز نخواهد بود .

    نحوه انتقال سهام بانام .

    طریقه تبدیل سهام بانام به سهام بی نام و بالعکس

    در صورت پیش بینی امکان صدور اوراق قرضه ، ذکر شرایط و ترتیب آن

    شرایط و ترتیب افزایش و کاهش سرمایه شرکت

    موانع و ترتیب دعوت مجامع عمومی

    مقررات راجع به حد نصاب لازم جهت تشکیل مجامع عمومی و ترتیب اداره آنها

    طریقه شور و اخذ رأی و اکثریت لازم برای معتبر بودن تصمیمات مجامع عمومی

    تعداد مدیران و طرز انتخاب و مدت ماموریت آنها و نحوه تعیین جانشین برای مدیرانی که فوت یا استعفا می کنند و یا محجور یا معزول یا به جهات قانونی ممنوع می گردند .

    تعیین وظایف و حدود اختیارات مدیران

    تعداد سهام تضمینی که مدیران باید به صندوق شرکت بسپارند .

    قید اینکه شرکت یک بازرس خواهد داشت یا بیشتر و نحوه انتخاب و مدت ماموریت بازرس

    تعیین آغاز و پایان سال مالی شرکت و موعد تنظیم ترازنامه و حساب سود و زیان و تسکیه آن به بازرسان و به مجمع عمومی سالانه

    نحوه انحلال اختیاری شرکت و ترتیب تصفیه امور آن

     

     

    انواع شرکتهای سهامی

    شرکتهای سهامی به دو نوع تقسیم می گردد :

    شرکتهای سهامی عام

     شرکتهای سهامی خاص

    شرکتهای سهامی خاص در بعضی موارد استثنایی مقررات مخصوص خود را دارند ولی عمدتا مقررات این دو شرکت با یکدیگر یکی است . ما به بررسی مقررات شرکتهای سهامی عام می پردازیم و هرکجا لازم بود .

    تشکیل شرکت سهامی عام

    طبق ماده 4 اصلاحی قانون تجارت « شرکت سهامی عام شرکتی است که موسسین آن قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین می کنند » .

    ویژگی مخصوص و عمده این شرکت این است که قسمتی از سرمایه آن از طریق مشارکت غیرموسسین تامین می گردد و این خصوصیت در بسیاری از مقررات حاکم بر شرکتهای سهامی عام اثر می گذارد و مسائل مختلف مربوط به این شرکتها وجود دارد و تعداد شرکا در سهام عام نیاید از 5 نفر کمتر باشد و سرمایه شرکت نباید از 5 میلیون ریال کمتر باشد .

    تشکیل شرکت سهامی خاص

    شرکت سهامی خاص همانند شرکت سهامی عام است ولی تفاوتهای اندکی با هم دارند.

    در شرکت سهامی خاص نباید تعداد شرکاء از 3 نفر کمتر باشد .

    در شرکت سهامی خاص سرمایه شرکت نباید از یک میلیون ریال کمتر باشد . 

    فرآیند تولید رب و تاریخچه کارخانه :

    کارخانه رب مشهد در سال 1365 در روستای حیدرآباد از توابع نیشابور در زمین به مساحت 7000 متر مربع احداث و تحت عنوان سهامی خاص در سال 1367 ثبت و آغاز بکار کرد محصولات تولیدی این کارخانه رب گوجه فرنگی ، پوره سبزیجات و کمپوت می باشند که سالانه حدود 11000 تن از این محصولات به بازار عرضه می شوند .

    نحوه تولید رب در کارخانه :

    نحوه تولید رب در این کارخانه بدین صورت است که گوجه فرنگی وارد شده به کارخانه پس از عبور از باسکول که جهت وزن کردن گوجه هایی که وارد کارخانه می شود و بعد از آن در حوضچه تخلیه می شود و بعد از شستشو و رسوب زدایی شستشو داده می شود و توسط نوار لورت به نواری است بزرگ که از حوضچه به طرف دستگاه خردکن حرکت می کند و در این قسمت گوجه فرنگی خرد شده و مقداری حرارت داده می شود و از صافیها عبور می دهند که آب گوجه فرنگی از تفاله های آن جدا شده و در این مرحله آب گوجه فرنگی در مخزنهایی ذخیره و به تعلیظ کننده ها[1] ( اوپراتورها ) هدایت می شود و پس از انجام پاستوریزاتور توسط دستگاههای مخصوص عملیات پرکردن قوطی ها و دربندی ( سیمر ) انجام می شود .

     

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت