طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

تعداد صفحات: 20 فرمت فایل: word کد فایل: 400003144
سال: قبل از 1390 مقطع: کشاورزی و دامپروری دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی شیلات-دامداری-دامپروری- طیور
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

    خلاصه طرح :

    کل سرمایه گذاری طرح : 1320682000              ریال

    سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000           ریال

    سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی : 760000000          ریال   

    سهم الشرکه نقدی متقاضی : 408072000             ریال

    سود دوران مشارکت : 102600000                              ریال

    ساختمان وتاسیسات : 868702000                     ریال

    ماشین آلات و تجهیزات : 299380000                ریال

    پرسنل : 85476000                               ریال

    هزینه جاری : 853253000                               ریال

    استهلاک : 73373000                                     ریال

    ارزش تولیدات : 1134600000                         ریال

    سود تسهیلات : 5/13 %

     

    عملیات طرح :

    شامل:

     1 ساختمانها و تاسیسات هزینه‌های مورد نیاز  طبق جدول شماره  1

    2 تجهیزات و تأسیسات و هزینه های مورد نیاز طبق جدول شماره 2

    3 پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3

    4 هزینه های جاری طبق جدول شماره 4

    5 تولیدات طرح طبق جدول شماره 7

    6 - پیش بینی حساب سود و زیان طبق جدول شماره 8

    تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .

      هدف از اجرای این طرح گردش سرمایه در کشور ، ارز آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ، خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .

    مقدمه :

    روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.

    هدف اصلی این طرح استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد .

    خلاصه طرح :

    با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد :

    نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود 50 % و در مرغ حدود 25 % است .

    کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است .

    پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد .

    سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود 50 گرم بعد از 6 تا 8 هفته به حدود 40 برابر وزن خود خواهد رسید .

    ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های اصلاح شده این ضریب 2 تا 2/2 و در گوساله و گاو بین 6 تا 9 % متغیر است .

    توجیه فنی طرح :

    نکات ویژه در بررسی فنی طرح های نیمچه گوشتی شامل مدت روشنایی ، فضای لازم جهت نگهداری نیمچه ها ، حرارت لازم ، تهویه و میزان خوراک و جیره غذایی مناسب ، میزان املاح مجاز موجود در آب مصرفی ، واکسیناسیون و جلوگیری از آلودگی محیط سالن ها می باشد.

    الف ) روشنایی : شدت نور در دو هفته اول بایستی به مقدار 4 وات برای هر مر مربع از سطح سالن پرورش در نظر گرفته شود و پس از دو هفته بایستس این مقدار روشنایی را کم نمود تا در هفته های آخر به میزان 2 وات در هر متر مربع کاهش داد . مدت روشنایی در 3 روز اول 24 ساعت و ازروز چهارم تا کشتار حداکثر 22 ساعت در نظر گرفته می شود .

    ب ) فضای لازم جهت نگهداری و پرورش : فضای لازم با توجه به سن آنها متغیر است که بایستی میزان سطح مورد نیاز را جهت افزایش راندمان تولید و ضریب تبدیل مورد تاکید قرار داد . برای جوجه های یکروزه تا 8 هفته در هر متر مربع از سالن 16 تا 20 قطعه در نظر می گیرند و برای جوجه های 8 هفته تا 12 هفته در هر متر مربع 10 تا 12 قطعه نیمچه در نظر گرفته می شود .

    ج ) حرارت لازم : تامین حرارت لازم در واحد های پرورش نیمچه گوشتی نقش مهمی را ایفاد می کند . گرما به وسیله مادر مصنوعی با سوخت گاز یا برق و یا به وسیله بخاری برقی ،نفتی ، گازوئیلی و هیتر تامین می شود . میزان درجه حرارت مناسب برای جوجه ها در سنین مختلف متغیر و بر اساس جدول ذیل می باشد :

     

    سن جوجه درجه حرارت سطح بدن جوجه درجه حرارت در ارتفاع  1 متری کف سالن
    1 تا 3 روزگی 35 درجه سانتیگراد 28 درجه سانتیگراد
    4 تا 7 روزگی 32 درجه سانتیگراد 26 درجه سانتیگراد
    هفته دوم 28 درجه سانتیگراد 24 درجه سانتیگراد
    هفته سوم  26 درجه سانتیگراد 20 درجه سانتیگراد
    هفته چهارم 24 درجه سانتیگراد 18 درجه سانتیگراد
    هفته پنجم 22 درجه سانتیگراد 18 درجه سانتیگراد
    هفته ششم 20 درجه سانتیگراد 18 درجه سانتیگراد
    هفته هفتم 18 درجه سانتیگراد 18 درجه سانتیگراد

     

    د ) تهویه : تهویه بایستی طوری فراهم شود که با جریان ملایم همیشه هوای تازه درسالن وجود داشته باشد و بستر را خشک نگه دارد و سبب نوسان درجه حرارت نگردد . مقدار تهویه هوا در سالن های مرغداری گوشتی بایستی معادل 6/3 تا 4 متر مکعب هوا به ازاء یک کیلوگرم وزن زنده طیور در هر ساعت باشد . سرعت هوا برای جوجه های گوشتی نباید از 2/0 متر در ثانیه تجاوز نماید.

    ه ) جیره غذایی : تولید گوشت مرغ نسبت به تولید تخم مرغ ساده تر بوده و به سرمایه گذاری کمتری نیاز دارد و به همین دلیل پرورش دهندگان نیمچه گوشتی به مراتب بیشتر از پرورش دهندگان مرغ تخمگذار می باشند 

  • فهرست و منابع طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت