طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید رشته آشی و پلویی

تعداد صفحات: 16 فرمت فایل: word کد فایل: 400003054
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید رشته آشی و پلویی

    موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی

     

    ظرفیت : 360 تن در سال

     

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

     

    سرمایه گذاری کل: 876 میلیون ریال

     

    سهم آورده متقاضی: 88 میلیون ریال

     

    سهم تسهیلات: 785 میلیون ریال

     

    دوره بازگشت سرمایه: 19 ماه

     

    اشتغالزایی : نه نفر   مقدمه :

     

       پدیده پویایی در یک جامعه ، گذشته از تاثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی ، مسکن ، بهداشت، آموزش و غیره، کم و بیش در نوع و مواد مصرفی آن جامعه نیز تاثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگونی های کاملا مشخص، در وضع و نوع تغذیه به وجود آورده است.

       لذا همین مساله باعث شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامه غذایی خود قرار دهند.

       در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته های آش و پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. زیرا ماده اولیه آن ، گندم ، خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می‌دهد و این در شرایطی است که تعدادی از استانهای کشور، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می‌کنند. لذا این امر لزوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می‌دهد.

        روش تولید :

        ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده که این عمل در دستگاه خمیرکن انجام می‌گیرد. سپس خمیر ساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن کن می‌شود ، سپس خمیر پهن شده برش داده می‌شود و بعد از آن وارد اطاق خشک‌کن می‌شود تا عمل خشک کردن انجام بگیرد. سپس محصول آماده شده بسته بندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.

       با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراکی در ایران ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

    بسته بندی و انبار              خشک‌کن              برش               پهن کن               خمیرگیر

     

       توجیه اقتصادی طرح 

     

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

     

     

       الف – 1 ) زمین :

     

    متراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
    2000 50 100

      

       الف – 2 ) محوطه سازی :

     

    ردیف شرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 خاکبرداری 2000مترمربع 20 40
    2 دیوارکشی   220مترمربع 70 4/15
    3 خیابان کشی 100مترمربع 25 5/2
    4 پارکینگ و فضای سبز  200مترمربع 30 6
          جمع 9/63

     

    الف – 3 ) ساختمانها:

     

    ردیف شرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 انبارمحصول  100 500 50
    2 انبار مواد اولیه 100 500 50
    3 سالن تولید 200 550 110
    4 سالن خشک کن 100 550 55
    5 اداری و رفاهی 80 500 40
    6 نگهبانی 12 500 6
       جمع 311

     

        الف – 4 ) ماشین‌آلات:

    ارقام به میلیون ریال

     

    ردیف شرح تعداد هزینه واحد  هزینه کل 
    1 دستگاه خمیر کن 1 10 10
    2 خمیر پهن کن ( غلطک ریلی ) 1 15 15
    3 دستگاه برش 1 15 15
    4 باسکول 1 2 2
    5 نصب و راه اندازی ( 5% ) - - 1/2
          جمع 1/44
  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید رشته آشی و پلویی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت