فهرست و منابع طرح توجیهی پرورش قارچ
فهرست:
پیشگفتار ....................................................
فصل اول :طرح تحقیق ...................
موضوع تحقیق...................................... الف
معرفی مدارس شبانه روزی ................................. د
خود اتکایی مدارس راهنمایی تحصیلی شبانه روزی........ ه
فصل دوم:تاریخچه قارچ
قارچ یک غذای ارزشمند...................................... 1
تاریخ .................................................. 5
فصل سوم:کشت وپرورش قارچ صدفی ........ 12
پرورش قارچ صدفی ....................................... 13
فضای مورد نیاز ............................................ 13
محیط ونحوه کشت قارچ صدفی ............................ 14
بذر زنی ................................................. 14
کنترل –دماونور قارچ صدفی .............................. 15
آبیاری-میزان تولید ......................................... 15
کشت در قفسه یا تاقچه...................................... 18
کشت در بطری ............................................. 18
کشت روی کنده درخت ..................................... 19
عوامل مهم در کشت قارچ .................................. 19
اسپان .................................................. 21
انواع محیط کشت ........................................... 21
انواع بستر کشت ............................................ 23
شراط محیطی مختلف برای انواع قارچ ................... 25
شرایط رشد مطلوب برای انواع قارچ ..................... 27
کیت قارچ .................................................. 31
روش نگهداری از قارچ صدفی ............................ 32
مشکلات احتمالی در پرورش قارچ ........................ 33
فصل چهارم:ارزش اقتصادی تولید قارچ ....... 37
اهداف طرح وسیستم مدیریت در قارچ طلایی ............ 38
کشت-فضاومحیط کاشت قارچ .............................. 40
بذر زنی ................................................. 42
کنترل ودما .................................................. 43
هزینه های تولیدی قارچ صدفی ............................ 44
کشت قارچ دکمه ای ........................................ 47
فازهای کمپوست سازی ..................................... 47
پنجه دوانی-برداشت-نظافت سالن .......................... 48
براورد هزینه های تولید قارچ دکمه ای ................... 49
پیش بینی میزان تولید........................................ 52
فصل پنجم:پرورش قارچ در منزل .............. 54
فصل کاشت ................................................. 55
اطاق پرورش کاشت ........................................ 55
نحوه اسکلت بندی ........................................... 58
چکیده ی تحقیق ............................................. 67
منابع ومآخذ .................................................. 70
.
منبع:
- فرجاد-محمد علی –آموزش و پرورش تطبیقی-چاپ سوم
2-صافی- دکتر احمد-سازمان و قوانین آموزش وپرورش ایران،سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم اسلامی دانشگاهها-چاپ دوم 1374
3-نشریه آموزشی-تربیتی پیوند- انجمن اولیا و مربیان جمهوری اسلامی ایران با شماره ی (63-87 -160- 23)
4-مرکز تحقیقات و برنامه ریزی درسی،طرح جدید آموزش و پرورش نظام متوسطه-سال 1350
5-عملکرد 5 ساله ی دفتر آموزش و پرورش راهنمایی تحصیلی- (برنامه ها،طرح ها و اقدامات) (1384-1379 )
6-امینی-فواد-پرورش قارچ صدفی-جهاد دانشگاهی تهران-چاپ سوم-1373
7-دکتر پیوست-محمد-قارچ شامپونیون(برتر)- آلار- چاپ چهارم-1375
8-مهندس حسن زاد ه-حمیدرضا-قارچ برای همه-اطلس-چاپ سوم-1363
9-محمدی گل تپه-رضا- اصول پرورش قارچ-جهاددانشگاهی تهران-چاپ اول
10-پورقاضیان- علیرضا-پروش قارچ-عابد-چاپ اول-1384
11-پرورش دهنده قارچ خوراکی-بر طبق استاندارد شماره:95/27-6-(سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور)
12-سایت اینترنتیNushroom growing
.